דרוש מידע יש דבר כזה מיטה לחדר ילדים ברוחב 70 ס"מ? ושתהיה נפתחת..

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להשקיע, בעיקרון לא אכפת לי שיהיה גם יד שניה במצב טוב
לא משנה מעץ/ברזל וכו'

• הוסף לסימניות
מה הכונה שתיהיה נפתחת?
להורים שלי יש חדר צר אז הזמנו להם מיטה שהיא גם ספה בחלק העליון, ולמטה יש עוד מיטת היריזר, 70 ס"מ, אבל זה היה הזמנה מיוחדת.

• הוסף לסימניות
לנו יש מסנדוויץ, נפתחת ל3
והיא גם היתה קומותיים.... (חתכנו את הקומה העליונה בסוף)

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להשקיע, בעיקרון לא אכפת לי שיהיה גם יד שניה במצב טוב
לא משנה מעץ/ברזל וכו'
בד"כ מידות כאלה זה עבודת נגר (וזה הולך שהמיטה למעלה גדולה יותר והשניה פחות והשלישית עוד פחות )

• הוסף לסימניות
יש לי כרגע קומותיים נפתחת לעוד מיטה ובנוסף יש עוד מיטה בודדת בחדר
סה"כ אני צריכה 4 מיטות
אני רוצה אולי לקנות מיטת רביעיה אבל החדר לא כ"כ רחב
אני לא רוצה עכשיו לעשות הזמנה מיוחדת מנגר וכו'
אין לקנות איפושהו מיטה ברוחב כזה?
(אני צריכה גם לחדר בנות מיטה ברוחב 70 נפתחת לעוד מיטה אחת)

• הוסף לסימניות
בזמנו היו מיטות נוער של מועלם או רפאל ברוחב 70 ס"מ.
היה לי בבית מיטה כזאת מרובעת.
אולי יש עדיין גם היום?

• הוסף לסימניות
הזמנתי דרך מוכרת רהיטים של חברת ר.א.
לפני שנתיים - שלוש
מיטה עליונה של 70 ס"מ נפתחת ל 4
לא זכור לי שהיה עלות חריגה מהסטנדרט

• הוסף לסימניות
אפשרי לעשות התאמת מידות כמעט לכל מיטה מהחנות היום, תוספת של כ10% על המחיר.
רק קחי בחשבון שאם המיטה העליונה ברוחב 70
המיטות הנפתחות יהיו פחות מזה...
וממילא כל המיטות יהיו פחות נוחות לגילאים הגדולים יותר - 12+

• הוסף לסימניות
לי היתה מיטה כזו, הבנות גדלו ומכרתי.
קניתי מהדיירים הקודמים בדירה.
לדעתי, תעקבי קצת ביד 2 יש מצב שתמצאי משהו, רק קחי בחשבון שמן הסתם זו תהיה מיטה פחות מושכת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה