- הוסף לסימניות
אם הייתה עושה עצרת המליון כל מוצ"שמה שברור שהיה יותר מפי 10 מה "200" אלף שיש כל מוצש בקפלן
לא הייתה מצליח להביא יותר מ10,000......
אם הייתה עושה עצרת המליון כל מוצ"שמה שברור שהיה יותר מפי 10 מה "200" אלף שיש כל מוצש בקפלן
לגמרי מסכים איתך!!!א' איך מחשבים מי הוא חרדי,
ב' אם כבר אז רק בירושלים היה לפני שלוש שנים כ-280 א' חרדים ומי שגר בירושלים א"א לשקף נורמלי, כי מי שגר באזורי העצרת נשאר בבית בחלון או במרפסת, ומי שלא גר באזורי העצרת יצאו הם ונשיהם וטפיהם
ובכללי אני לא יודע אם מחשבים את החלונות והמרפסות והגגות
ג' יש גם את כל החוצניקים ויש הרבה מאוד שעושים מלכחילה רק אזרחות מחו"ל
ד' יש הרבה נשים שיצאו לעצרת אני אישית מכיר,
ה' אין חולק שהיה יותר מפעם שעברה ואז ברכו חכם הרזים,
הערכה שלי 900,000
מה שלא ברכו חכם הרזים היה זה בגלל ההטרלה של המשטרה ואלה מעליהם שלא רצו שיראה כך.
ועוד האלה על המנופים הגעת למליוןא' איך מחשבים מי הוא חרדי,
ב' אם כבר אז רק בירושלים היה לפני שלוש שנים כ-280 א' חרדים ומי שגר בירושלים א"א לשקף נורמלי, כי מי שגר באזורי העצרת נשאר בבית בחלון או במרפסת, ומי שלא גר באזורי העצרת יצאו הם ונשיהם וטפיהם
ובכללי אני לא יודע אם מחשבים את החלונות והמרפסות והגגות
ג' יש גם את כל החוצניקים ויש הרבה מאוד שעושים מלכחילה רק אזרחות מחו"ל
ד' יש הרבה נשים שיצאו לעצרת אני אישית מכיר,
ה' אין חולק שהיה יותר מפעם שעברה ואז ברכו חכם הרזים,
הערכה שלי 900,000
מה שלא ברכו חכם הרזים היה זה בגלל ההטרלה של המשטרה ואלה מעליהם שלא רצו שיראה כך.
אולי 30 אלףבעצרת הקודמת היתה כמות מכובדת של נשים
ראיתי תמונה מקפלן שהיה שם לטענתם 500 אלף ולא נחסמה כל העיר ולא כל הרחבות מלאים אנשים
ואילו בעצרת הזאת סגרו את כל העיר ואפילו רכבת ישראל שהיא מתחת לאדמה עשרות מטרים פחדה שלא תוכל ליסוע מרוב עומס על הפסי רכבת .....
משהוא כאן לא הגיוני בעליל ........
זה התשובה - לטענתם..לטענתם 500 אלף
לפי מה נראה לך?אני ההסתובבתי ברוב המקומות ולפי אנשים שהיו אם זה היה קפלן היו אומרים מיליון וחצי
תכלית נראה לי 500 אלף
גם המעט שנשארו התחבאו בבית מבושה...קטונתי מלדעת כמה אנשים היו
אבל שמעתי ממשהו שלאונסו נשאר בב"ב (כי לא היה רכבת )
שהוא הלך ברגל מר"ע זבוטינסקי עד ר"ע ירושלים ביום חמישי
ברבע לשתיים בצהריים
והוא לא ראה לכל אורך הדרך אפי' לא גבר אחד.
(ומדובר למי שלא מכיר בכמה מאות מטרים במקום המרכזיים בב"ב)
וגם שמגר למטה ליד בעלזא היה מפוצץמאות האלפים בעדשת המצלמה משקף את ההבנה שעבר את החצי מיליון
אזור כניסה לעיר גשר המיתרים ותחילת ירמיהו
צפה בקובץ המצורף 2092255
צפה בקובץ המצורף 2092267
אזור ירמיהו 33
צפה בקובץ המצורף 2092259
ירמיהו אזור שערי רווחה
צפה בקובץ המצורף 2092270
אזור מתחם תנובה (אמצע ירמיהו)
צפה בקובץ המצורף 2092257
צפה בקובץ המצורף 2092256
שמגר מלכי ישראל
צפה בקובץ המצורף 2092266
שמגר פינת ירמיהו
צפה בקובץ המצורף 2092261
ירמיהו אזור גור סמינר הישן
צפה בקובץ המצורף 2092264
צפה בקובץ המצורף 2092253
וכל זה בלי שדרות שז"ר, שרי ישראל, יפו, תורה מציון, ירמיהו אפריון, ועד קרוב לבר אילן ....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים