מה עוד, שההגבלה הוא לא לכל תקופה המבצע אלא ל2 שישיות בכל קניה, משא"כ הרביעיותכ"כ הם לא פירסמו, וכן בסניף שהלכתי היום גם לא היה תוית של המבצע על יד זה: קוקה קולה שישיה של ליטר וחצי ב29.9, זה יוצא יותר זול לפי ליטר מאשר הרביעיה
בלת"ק
יש תקלה כעת ברשת יש חסד
וכל מי שיש לו מועדון יכול לקבל את ההנחה של המבצעים גם בלי אשראי של יש חסד.
מותר לנצל את זה.
ע"פ מידע שקבלתי מאחד הבכירים שם ואמר שאפשר לפרסם..
ניסיתי כבר בעוד מס' מוצרים ולא הגביל באף אחדלא, נסיתי פשוט במה שהייתי מעוניין בעוד...
מה ההבדל?שימו לב!
כל הסלמון שראיתי ביש רמת שלמה הוא מצ'ילה ולא נורווגי .
הבדל עצום
יש תמונה של הדג בחנות?בד"ץ
חוץ מזה דג עם עור לא צריך הכשר.
שימו לב!
הבדל עצום
לפי מה שבדקתי עם מומחים בתחום,מה ההבדל?
מה ההבדל?
לא נראה לי ש...לפי מה שבדקתי עם מומחים בתחום,
אם ארץ המקור צ'ילה ונורווגי זה מעולה ואין בו שום בעיה
בשאר מדינות תיתכן בעית תולעים ועוד.
... התכווין לכשרות, רק לידוע (לא רק לאניני לשון) שיש הבדל עצום ברכות/עסיסיות של הדגים לטובת הנורווגיםשימו לב!
הבדל עצום
אין שום דבר מגעיל בכך שהמתחרים נוהגים כמו זה ששובר את השוק לשבוע, אף אחד לא יכול לכפות עליהם לוותר על הצרכנים שממלאים את הבוידעם ביש חגיגהחה חה חה... הבעיה אצלי הפוכה, שהקניה חורגת מ - 600-700 ₪...
א. נכון - וזה די מגעיל (לטעמי...) שכל פעם רגע אחרי ש'יש חסד' עושים חגיגה אז 'שפע ברכת השם' ו'אושר עד' 'מחקים' את כל המבצעים קופי, ולא שיש לי בעיה עם תחרות, אבל הוגנת ולא ילדותית כזו...
ב. מהסיבה הנ"ל ככל שיהיו לי שני אופציות דומות אעדיף את הראשון שפרסם
ג. לגבי 'שפע ברכת השם' - השאלה מה המחירים של שאר המוצרים (ככל שאתם לא מעוניינים לרוץ לכמה חנויות..)
א. ציינתי 'לטעמי' (אבל כנראה שגם את התכוונתם רק 'לטמעכם'...אין שום דבר מגעיל בכך שהמתחרים נוהגים כמו זה ששובר את השוק לשבוע, אף אחד לא יכול לכפות עליהם לוותר על הצרכנים שממלאים את הבוידעם ביש חגיגה
יתירה מכך, אני כצרכן ששבעתי מהזלזול המתמשך ביש, ומעליית המחירים הסדרתית שם, וביטלתי עקב כך את הכרטיס כרבים אחרים, שמח מאוד שהחנויות האחרות שמראש מתנהלות באופן יותר מכבד, מאפשרות לי להמשיך להנות אצלם בלי הצורך להיכנע למבצעי יש.
פשוט, כי יש שוברים שוק במוצרים שיכולים למלא מחסן,א. ציינתי 'לטעמי' (אבל כנראה שגם את התכוונתם רק 'לטמעכם'...)
ב. אני מאוד בעד תחרותיות - אבל למה לא שבוע/חודש לפני כן/אחרי כן, על מוצרים שונים, מחירים שונים (כמובן זולים יותר...)
ג. מה גם שככה נרוויח כפול....![]()
הבעיות תולעים שיש זה סוג אלתית שמשווק לאחרונה במחיר מוזל וחלק מהחנויות קורות לזה סלומון אבל הוא לא האמיתי.לפי מה שבדקתי עם מומחים בתחום,
אם ארץ המקור צ'ילה ונורווגי זה מעולה ואין בו שום בעיה
בשאר מדינות תיתכן בעית תולעים ועוד.
אם זה לא מוצר שקיל - כןאם קניתי מוצר 3 יחידות וזה מוגבל ל6
אני יכולה יום אח"כ לקנות עוד 3?
ברור. מדברים על סלומון סלומוןהבעיות תולעים שיש זה סוג אלתית שמשווק לאחרונה במחיר מוזל וחלק מהחנויות קורות לזה סלומון אבל הוא לא האמיתי.
האמיתי הוא נורווגי אפילו שמגיעה מצ'ילה היום הנורווגי זה סוג.
כן כי אחת החנויות שרוכבות על החגיגה מפרסמת סלומון אילתית במחיר החגיגה.ברור. מדברים על סלומון סלומון
אם קניתי מוצר 3 יחידות וזה מוגבל ל6
אני יכולה יום אח"כ לקנות עוד 3?
לתשומת ליבכם -אם זה לא מוצר שקיל - כן
וכן גם אם לא כתוב שההגבלה היא על כמות מסויימת לכל בית אב לכל תקופת המצע.
אם סתם כתוב שמוגבל ל6 זה אומר שבכל קניה אפשר לקנות 6 יחידות
מנסיון במיונז ומרכך כביסה (שכתוב מוגבל ל - X מוצרים לבית אב לכל תקופת המבצע) - בקניה נוספת נותן שוב את המבצעים
ניסיתי כבר בעוד מס' מוצרים ולא הגביל באף אחד
רק בסלמון הנורווגי אין בעיה של תולעים.בסלומון אין תולעים
באילתית כמו שמוכרים בשפע ברכת השם במבצע זה יותר בעייתי.
אני כרגע מול הפרסום וכתוב שם שהקפה גייקובס הוא 190 גרםהקפה ג'ייקובס שכביכול עולה 19.90 ש"ח, אין בו 200 גרם כפי שמופיע בפרסומים /פרוספקטים, אלא יש בו רק 190 גרם, כלומר המחיר הוא 22 ש"ח ל 200 גרם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //