מבצע יש חגיגה 2025

בדקו את פירוט האשראי שלכם בכאל-מועדון יש!!!

וואו, בדקתי עכשיו והתוצאה היא שכל חיוב כפול מחקו/זיכו את הכפול אבל לא את הראשון כך שנניח ניסיתם פעמיים להעביר סכום של 367.77 ₪ וכתב תקלה בפירוט אשראי רק אחד זוכה (כייון שהחברה מזהה את זה כחיוב כפול) אבל פעם אחת כן חוייב.....​
ביום שני הייתה תקלה בכרטיסי אשראי של יש,
מי שניסה לשלם - שיבדוק את החיובים שלו בכאל

הקפה ג'ייקובס שכביכול עולה 19.90 ש"ח, אין בו 200 גרם כפי שמופיע בפרסומים /פרוספקטים, אלא יש בו רק 190 גרם, כלומר המחיר הוא 22 ש"ח ל 200 גרם.
סליחה (אולי) על הבורות, אבל מה זה הקפה הזה? ראיתי שאין עליו שום הכשר

ביום שני הייתה תקלה בכרטיסי אשראי של יש,
מי שניסה לשלם - שיבדוק את החיובים שלו בכאל
הבהרה חשובה

שוחחתי עם מוקד 'כאל' ונאמר לי שידועה להם הבעיה ועובדים כרגע בצורה מערכתית לנפות את כלל החיובים השגויים ולזכות אותם אוטומטית, אין צורך לפנות אליהם ו/או לבצע הכחשה וכדו' (לדבריהם, כשלדבריהם גם ההכחשות נמחקות ועוברות לטיפול הרגיל)​

רק בסלמון הנורווגי אין בעיה של תולעים.

הסלמון שבמבצע הוא לא נורווגי.
גם מצ'ילה נקי.
הדג הזה מצ'ילה, אז אין בו בעיית תולעים.
חוץ מהעור, שאותו חייבים לשפשף היטב או להסיר, בכל הסלמונים.

סליחה (אולי) על הבורות, אבל מה זה הקפה הזה? ראיתי שאין עליו שום הכשר
אין צורך בכשרות על קפה. בכל רחבי העולם החרדים שותים קפה גם ללא הכשר, עד לפני כ 20 שנים, כל החרדים בארץ שתו קפה נמס של עלית שהיה בכשרות של רבנות צפת בלבד. קפה עם הכשר בד"ץ היה רק לפסח של מותג 'מגדים' (ז"ל) של עלית.

אין צורך בכשרות על קפה. בכל רחבי העולם החרדים שותים קפה גם ללא הכשר, עד לפני כ 20 שנים, כל החרדים בארץ שתו קפה נמס של עלית שהיה בכשרות של רבנות צפת בלבד. קפה עם הכשר בד"ץ היה רק לפסח של מותג 'מגדים' (ז"ל) של עלית.
לא כדאי לפסוק בוודאות. היו שינויים בשנים האחרונות ודובר על מפעלים בחו"ל שמערכות הקיטור שלהם משותפות למפעלי בשר ד"א וכדו'.
וכ"א ישאל את רבו.

עשיתי השבוע אשראי יש בשביל המבצעים (במטרה לא להפעיל את הכרטיס כשיגיע)
שאלתי קודם את הנציג האם אוכל לממש את המבצעים למרות שאין לי עדיין כרטיס והוא אמר לי שכן.
רק בסיום התהליך הוא הוסיף שזה אפשרי בקניה אחת בלבד...
באותה קניה היו חסרים מוצרים רבים מהמבצעים, מישהו יודע האם באמת לא ניתן לקנות שוב?

כן כי אחת החנויות שרוכבות על החגיגה מפרסמת סלומון אילתית במחיר החגיגה.
לא כתוב אלתית.
וממה שבדקתי זה אותו דבר
אשמח לפירוט ומקור לדעתך 17563895654332038299813851279226.jpg

קבצים מצורפים

• 17563891327301433865185866357184.jpg
    17563891327301433865185866357184.jpg
    5.7 MB · צפיות: 8
הבהרה חשובה

שוחחתי עם מוקד 'כאל' ונאמר לי שידועה להם הבעיה ועובדים כרגע בצורה מערכתית לנפות את כלל החיובים השגויים ולזכות אותם אוטומטית, אין צורך לפנות אליהם ו/או לבצע הכחשה וכדו' (לדבריהם, כשלדבריהם גם ההכחשות נמחקות ועוברות לטיפול הרגיל)​
אצלי הכל כבר זוכה (כולל מה שלא ביצעתי הכחשת עסקה) - וודאו בפירוט אשראי שלכם שאכן הכל תקין

עשיתי השבוע אשראי יש בשביל המבצעים (במטרה לא להפעיל את הכרטיס כשיגיע)
שאלתי קודם את הנציג האם אוכל לממש את המבצעים למרות שאין לי עדיין כרטיס והוא אמר לי שכן.
רק בסיום התהליך הוא הוסיף שזה אפשרי בקניה אחת בלבד...
באותה קניה היו חסרים מוצרים רבים מהמבצעים, מישהו יודע האם באמת לא ניתן לקנות שוב?
התשובה כבר לא רלוונטית, אך תדע להבא, שזה אפשרי בכמה קניות שרק תרצה.
אני גם עשיתי ככה (ואף אמרתי בפירוש לאחראי שאני עושה רק בשביל המבצעים..) תכל'ס עשיתי כ6 קניות

כתוב סלומון, וכתוב ארץ ייצור, -צ'ילה
מה שאומר שזה סלומון ללא בעיות תולעים,
לגבי האיכות?
יש שכתבו שהנורבגי יותר איכותי, במבצעים היה רק צ'יליאני...
אם לא כתו אילתית זה נורווגי.
נורווגי זה סוג לא תלוי דווקא בנורווגיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה