התייעצות יש טעם אין ריח,להיבדק?

• הוסף לסימניות
מנסיון איבוד חוש הריח זה התסמין שמגיע בסוף אחרי הכל יכול להיות שהיה איזה יום או חצי יום כמה ימים קודם שהיה חולשה קטנה וזה כבר נחשב התסמין הראשון שממנו צריכים לחשב את הבידוד, אנשים שאיבדו את הריח פתאום בתקופת הקורונה כנראה זה קורונה ולא אלרגיות וכדו' והסיבה שהם יצאו שלילי כיון שזה הם קיבלו את הנגיף חלש ועד שהם הלכו להבדק (כמו שכתבתי שהריח נעלם בסוף) כבר הנגיף יצא מגופם, סרולוגי גם יוצא שלילי במצב הזה.
למסקנה להבדק או לא זה החלטה אישית אבל לחשוב טוב אם הבידוד עדיין צריך להיות עוד 7 ימים או פחות.

• הוסף לסימניות
יש סיבה אחת שהייתי אומר לך להיבדק והיא:שברגע שיגידו לך שאתה מאומת אתה תתחיל לשמור ברצינות על בידוד
ועכשיו תן לי לנחש לבד, שזה לא קורה.

והמחלה הזו מסוכנת לאנשים מסויימים וחבל שחלילה תדביק אותם גם אם לא התכוונת לכך
את אותה התלבטות היה גם לי ודחיתי את הבדיקה אבל בסוף עשיתי..
אז רק הפסדתי ימים, כי 10 ימים בידוד הם מיום התוצאה החיובית

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
רק אם יש 2 בדיקות שליליות.
לא ממש, יותר מדויק ממש לא.
מי שחולה , מהבדיקה עשר ימים ללא שום בדיקה שלילית. (בתנאי שאין תסמינים בשלושה ימים אחרונים)
מי שרוצה לקצר בידוד מ14יום ל10 יום צריך שני בדיקות שליליות.

• הוסף לסימניות
האם להיבדק או לא תלוי בדעות הרבנים. (שיש מקילים שסוברים שזה פיקוח נפש מול פיקוח נשמה)
ולא אאריך כאן רק אמליץ לשאול את הרב שלכם והוא יורה לכם מה לעשות.
לא לסמוך לקולא על תשובות של ניקים בפורום,
אם לא שואלים רב אז בוודאי שחובה להיבדק מספק כי בלי בדיקה הבידוד יהיה רק כהמלצה ורוב הסיכויים ששרשרת ההדבקה שלך לא תיעצר וכמעט בטוח שבסוף המסלול שלה היא תפגוש כמה וכמה אנשים מקבוצות סיכון ותהרוג אותם.
אני אומר את זה לא כהוראה והלכה אלא כהגיון שלי ואולי אני טועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה