- הוסף לסימניות
ככה: @משפטנית פחמשפטנית פח
ככה: @משפטנית פחמשפטנית פח
הסיפור שלי אחרת,כי יש חברות שלא מספקות מוצרים מעבר לקו הירוק,
בכל מקרה
באתר כתוב שזמן האספקה לישראל הוא 30 יום, אולם המוצר הגיע רק כעבור 60 יום. מה הם זכויותי?
אם העיכוב נבע בחברת השילוח בתוך גבולות ישראל – האחריות היא עליה וייתכן כי ניתן לקבל על כך פיצוי. אם העיכוב נבע מאירוע שהתרחש מחוץ לגבולות ישראל (אצל היצרן או חברת השילוח הזרה) עליך לפנות לאתר ולדרוש על כך פיצוי. במקרה שמדובר במוצר שמועד ההגעה שלו הוא קריטי (נניח תחפושת לפורים או תכשיט לאירוע) מומלץ לעשות את ההזמנה כמה שיותר מוקדם.
ואווו מושלםםם,לכבוד
חברת שליחויות
באמצעות פקס אימייל
שלום רב!
הנדון: מוצר**********
בתאריך___________ הזמנתי מוצר באמצעות האינטרנט מחברת ********, בתאריך ___________המוצר הגיע לארץ והיה אמור להיות מסופק על ידי חברתכם.
בתאריך_________ נמסר לי כי החפץ ממתין במוקד חלוקה, אך לאחר שהבהרתי שאין באפשרותי להגיע לשם הוצע לי בתוספת מחיר לספק את המוצר עד למען בו אני נמצאת, בפועל עד לתאריך______ הסחורה לא סופקה ככל הנראה עקב רשלנות מצדכם.
ככל ולא אקבל את המוצר עד לתאריך ____ איאלץ לפנות בתביעה לערכאות המתאימות לכך וחברתכם תישא בהוצאות.
בכבוד רב
איך אני יכולה לבדוק את זה?לפעמים מספיק מכתב, ולפעמים מספיק הגשת התביעה ואז הם כבר באים לדבר איתך,
צריך לבדוק בהיסטוריה אם יש כנגד החברה הזו תביעות.
מה אני רושמת?
אני לא מצליחה למצוא,מעניין לדעת אם לחברה הזו יש היסטוריה של בעיות בסגנון שהיה לך, ככה אולי הם יותר פוחדים מתביעות,
אני לא יודעת אם אני יכולה לרשום כאן תשלח לי הודעה לפרטי אני ירשום או שאני ירשום שניה אחת ואני ימחוקמה שם החברה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים