מידע שימושי יש כאן עורך דין בפורום, או בדרך להיות...?

• הוסף לסימניות
כי יש חברות שלא מספקות מוצרים מעבר לקו הירוק,
בכל מקרה

באתר כתוב שזמן האספקה לישראל הוא 30 יום, אולם המוצר הגיע רק כעבור 60 יום. מה הם זכויותי?
אם העיכוב נבע בחברת השילוח בתוך גבולות ישראל – האחריות היא עליה וייתכן כי ניתן לקבל על כך פיצוי. אם העיכוב נבע מאירוע שהתרחש מחוץ לגבולות ישראל (אצל היצרן או חברת השילוח הזרה) עליך לפנות לאתר ולדרוש על כך פיצוי. במקרה שמדובר במוצר שמועד ההגעה שלו הוא קריטי (נניח תחפושת לפורים או תכשיט לאירוע) מומלץ לעשות את ההזמנה כמה שיותר מוקדם.
הסיפור שלי אחרת,
אני הזמנתי מוצר זה הגיע לארץ וחברת השליחויות אמרה שתהיא לי את זה לבית ב 35 ש"ח ,
בפועל היה להם טעות ם שתי חבילות ואת שלי לא שלחו לי לבית חברת השליחויות לא מגיבה לי ,
והחברה שממנה הזמנתי אומרים שזה לא קשור אליהם כי זה כבר הגיע לארץ,
ואין לי מה לעשות ואני הולכת להפסיד 900 ש"ח,
הייתי רוצה שיעזרו לי לנסח מכתב מקדים לפני הזמנה למשפט אמרו לי שזה מפחיד אותם,
אבלך הבעיה שאני לא יודעת לכתוב יפה......:(

• הוסף לסימניות
כן כי הם שלחו לי שזה הגיע למקום מסוים ואז אמרתי להם שזה רחוק אז אני רוצה שיביאו לי
עד הבית אז אמרו שאוקי......

• הוסף לסימניות
לכבוד

חברת שליחויות

באמצעות פקס אימייל

שלום רב!

הנדון: מוצר**********

בתאריך___________ הזמנתי מוצר באמצעות האינטרנט מחברת ********, בתאריך ___________המוצר הגיע לארץ והיה אמור להיות מסופק על ידי חברתכם.

בתאריך_________ נמסר לי כי החפץ ממתין במוקד חלוקה, אך לאחר שהבהרתי שאין באפשרותי להגיע לשם הוצע לי בתוספת מחיר לספק את המוצר עד למען בו אני נמצאת, בפועל עד לתאריך______ הסחורה לא סופקה ככל הנראה עקב רשלנות מצדכם.

ככל ולא אקבל את המוצר עד לתאריך ____ איאלץ לפנות בתביעה לערכאות המתאימות לכך וחברתכם תישא בהוצאות.

בכבוד רב

• הוסף לסימניות
לכבוד

חברת שליחויות

באמצעות פקס אימייל

שלום רב!

הנדון: מוצר**********

בתאריך___________ הזמנתי מוצר באמצעות האינטרנט מחברת ********, בתאריך ___________המוצר הגיע לארץ והיה אמור להיות מסופק על ידי חברתכם.

בתאריך_________ נמסר לי כי החפץ ממתין במוקד חלוקה, אך לאחר שהבהרתי שאין באפשרותי להגיע לשם הוצע לי בתוספת מחיר לספק את המוצר עד למען בו אני נמצאת, בפועל עד לתאריך______ הסחורה לא סופקה ככל הנראה עקב רשלנות מצדכם.

ככל ולא אקבל את המוצר עד לתאריך ____ איאלץ לפנות בתביעה לערכאות המתאימות לכך וחברתכם תישא בהוצאות.

בכבוד רב
ואווו מושלםםם,
תודה!!!!!!!

• הוסף לסימניות
בכל מקרה כדאי לבדוק אם המוצר בפועל לא סופק יכול להיות שכן אפשר לבטל את העסקה.

• הוסף לסימניות
כבר כתבתי להם כמה פעמים מיילים חריפים זה לא נראה שאני מענינית משהו,
אמרו לי שאני צריכה להגיש תביעה בבית משפט אבל פחות אני ילך לשם וידבר:(
אז המצב הזה נראה לי מצב חסר סיכוי אולי אני צריכה להפרד מ900 ש"ח,
או שאולי @משפטנית פח תעזור לי כאחת שמבינה בתחום מה אני יכולה לעשות,
@משפטנית פח סורי שנפלתי עליך:)

• הוסף לסימניות
לפעמים מספיק מכתב, ולפעמים מספיק הגשת התביעה ואז הם כבר באים לדבר איתך,
צריך לבדוק בהיסטוריה אם יש כנגד החברה הזו תביעות.

• הוסף לסימניות
שם החברה עם המילה נתבעת או משהו בסגנון

• הוסף לסימניות
כתוב לי על החברה הליכים משפטים ואני רואה שיש 3 אנשים ,
מה זה עוזר לי?

• הוסף לסימניות
מעניין לדעת אם לחברה הזו יש היסטוריה של בעיות בסגנון שהיה לך, ככה אולי הם יותר פוחדים מתביעות,

• הוסף לסימניות
מה התגובה שהם שלחו לך בתמורה למייל ששלחת?

זה הגיוני שזה לא יפחיד אותם כי הגשת תביעה זה סיפור יקר

אולי את יכולה לנסות לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות שגם האגרה יותר זולה.

אבל לפני זה, את בטוחה שכתבת במכתב שזה לפני תביעה? מעניין אותי מה ענו לך.

(סליחה על ההגובה המאוחרת, רק עכשיו ראיתי את השרשור) אני לא הרבה על פרוג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....