עזרה יש לילדים שלך מאוחדת שיא או מכבי זהב???

• הוסף לסימניות
מכבי זהב.
משום מה עד היום כל חודש ( כמעט) החשבון שלי הוא יותר וכל פעם מסיבה אחרת של דברים שלא נכללו בתוכו ואני צריכה לשלם עליהם.
ביקור רופא- בדיקות-מוקד חירום של אחרי 7 בערב ועוד היד נטויה, תמיד יש להם על מה לקחת עוד... וחוצמזה ראיתי שעל מה ששלמתי כתוספת לדוג' אולטרסאונד- שגן מי שאין לה ביטוח משלים שלמה את אותו המחיר. כנ"ל בטיפולי שיניים לילדים.

בנוסף אני מחזקת את דברי nechamizak שלרופאי מכבי אין זמינות.
והכי אני מתפלאת עליהם, מדוע הם מתפארים ומגייסים עוד ועוד פציינטים כשאין להם מענה זמין בכלל!!!!! שיפסיקו לקבל לקוחות או שיסתכלו אצלם בנתונים שהצריכה בבני ברק לרופאי ילדים ורופאי נשים ומשפחה היא גבוה, ביחס לפציינטים שלהם ויתנו מענה בסיסי. ולא יצחקו לנו פנים.

מה הקשר בין תשלום על רופאים ובדיקות לביטוח???
על רופאים ובדיקות משלמים תמיד ובכל הקופות,
ביטוח משלים הוא תוספת על מה שלא נמצא בסל הבריאות.

• הוסף לסימניות
מכבי זהב.
משום מה עד היום כל חודש ( כמעט) החשבון שלי הוא יותר וכל פעם מסיבה אחרת של דברים שלא נכללו בתוכו ואני צריכה לשלם עליהם.
ביקור רופא- בדיקות-מוקד חירום של אחרי 7 בערב ועוד היד נטויה, תמיד יש להם על מה לקחת עוד... וחוצמזה ראיתי שעל מה ששלמתי כתוספת לדוג' אולטרסאונד- שגן מי שאין לה ביטוח משלים שלמה את אותו המחיר. כנ"ל בטיפולי שיניים לילדים.

בנוסף אני מחזקת את דברי nechamizak שלרופאי מכבי אין זמינות.
והכי אני מתפלאת עליהם, מדוע הם מתפארים ומגייסים עוד ועוד פציינטים כשאין להם מענה זמין בכלל!!!!! שיפסיקו לקבל לקוחות או שיסתכלו אצלם בנתונים שהצריכה בבני ברק לרופאי ילדים ורופאי נשים ומשפחה היא גבוה, ביחס לפציינטים שלהם ויתנו מענה בסיסי. ולא יצחקו לנו פנים.
אם יש עוד נשים לא מרוצות, בפרט בתחום זמינות רפואת נשים במכבי, אני אשמח שנעשה משהו בעניין ונגיש תלונה משותפת. אם את בעניין, אצור אתך קשר בפרטי.

• הוסף לסימניות
אבא - מאוחדת שיא
אמא - מכבי שלי
ילדה - מכבי זהב
לכולם - ביטוח בריאות פרטי בנוסף.

• הוסף לסימניות
אם יש עוד נשים לא מרוצות, בפרט בתחום זמינות רפואת נשים במכבי, אני אשמח שנעשה משהו בעניין ונגיש תלונה משותפת. אם את בעניין, אצור אתך קשר בפרטי.
זה מכת מדינה,גם במאוחדת אשדוד יש מחסור מטורף ותורים לעוד חודשים,ואם את צריכה משהו דחוף רק דחיפות.

• הוסף לסימניות
לכל המגיבים שמעלי, שטוענים שביטוח משלים זה בזבוז כסף.
מעולם לא הבנתם מה זה ביטוח!
אתם חושבים שזה כמו מבצע של 1+1 שעושים חשבון אם זה משתלם כאן ועכשיו.
זו לא השקעה שצריך לכסות אותה!!! זה ביטוח!
ביטוח זה להיות מכוסים בקטסטרופות ובמחלות כרוניות, כמו שעושים ביטוח חובה ברכב.
כל המתלוננים פה מתלוננים "אם המשלים לא כיסה לנו טיפולים של אלפי ש"ח אז זה לא שווה", ומה אם הייתם צריכים ניתוחים של מליונים?

אם יש לכם ביטוח רפואי אחר הכל בסדר.

• הוסף לסימניות
מכבי שלי

• הוסף לסימניות
מכבי זהב

על זמינות רופאות נשים במכבי הגשתי תלונה דרך "צור קשר" באתר. המנהלת הראשית של סניף כהנמן חזרה אלי טלפונית והודתה על הפנייה. היא אמרה שדברים מתקדמים לפי כמות הפניות באותו ענין. את הבעיה בה נתקלתי פתרה תוך שלושה ימים... בן רגע התפנה לי תור אצל הרופאה שרציתי.

תכתבו, תפנו, ואל תפסיקו. יש לזה כח והשפעה.

• הוסף לסימניות
מכבי זהב

על זמינות רופאות נשים במכבי הגשתי תלונה דרך "צור קשר" באתר. המנהלת הראשית של סניף כהנמן חזרה אלי טלפונית והודתה על הפנייה. היא אמרה שדברים מתקדמים לפי כמות הפניות באותו ענין. את הבעיה בה נתקלתי פתרה תוך שלושה ימים... בן רגע התפנה לי תור אצל הרופאה שרציתי.

תכתבו, תפנו, ואל תפסיקו. יש לזה כח והשפעה.
מזמינה אותך ליצור אתי קשר באישי כדי לנסות להתאגד לעשות משהו. אני קיבלתי אחרי עגמת נפש מרובה בגלל בעיית הזמינות בתורים מספר טלפון אישי של מנהל הסניף כדי לעזור לי בפעמים הבאות, אבל זה לא הפתרון...

• הוסף לסימניות
מזמינה אותך ליצור אתי קשר באישי כדי לנסות להתאגד לעשות משהו. אני קיבלתי אחרי עגמת נפש מרובה בגלל בעיית הזמינות בתורים מספר טלפון אישי של מנהל הסניף כדי לעזור לי בפעמים הבאות, אבל זה לא הפתרון...
במקרים דחופים תמיד אפשר לפנות למוקד נשים, יושב שם רופא תורן באופן קבוע..

• הוסף לסימניות
מכבי רגיל בלי שום ביטוח משלים.
בכל פעם שאני בא לצרף את כולם למכבי שלי / זהב אני נזכר שאני משלם על מכבי זהב כבר 18 שנה ולא הרווחתי מזה שקל ברוך ד' טפו טפו.
נשוי כבר 12 שנה, רעייתי בלי ביטוח משלים ועדיין לא נתקלתי במקרה שבו הפסדתי מזה שאין משלים (ב"ה כנ"ל).
תעשו חשבון כמה כסף חסכתי.
יש לך חוזה עם בורא עולם שלעולם לא תזדקק? לספר לך כמה חכמים כמוך עומדים בתור אצל העסקנים שיסדרו להם ביטוח משלים למפרע? אולי יש מקום לשאלת רב האם הסכום הפעוט הזה הוא בגדר השתדלות, או לא?

• הוסף לסימניות
מאוחדת שיא לכל הילדים + ביטוח פרטי

לאחרונה נעזרנו בביטוח הפרטי עבור ניתוח שעשינו, כמו"כ טיפולי שיניים בחצי מחיר.

שמעתי מאחד מגדולי הרבנים שקשור לאחת מועדות הצדקה, שהרבה מהנפילות הכספיות באות לאחר הוצאה רפואית גדולה שנופלת בפתע פתאום, שלא נדע מצרות, ולכך חובה גדולה לעשות ביטוח רפואי.

גם יועצי הרפואה ממליצים על כך בכל פה.

• הוסף לסימניות
למה זה רלוונטי המידע?
מה יתן לך לך לדעת אם יש לילדי ביטוח או לא?
אולי תמקדי את השאלה הספציפית שאת רוצה לבדוק.

לי יש עדיף. ולילדי מאוחדת שיא.

• הוסף לסימניות
מכבי שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת