יש לי חבילה של אנטריקוט פרוס דק..מה אפשר לעשות איתו??

• הוסף לסימניות
השבוע בבתוך המשפחה:

קבצים מצורפים

• SAM_7261.JPG
    SAM_7261.JPG
    1.3 MB · צפיות: 651
  • SAM_7262.JPG
    SAM_7262.JPG
    1.8 MB · צפיות: 625
  • הוסף לסימניות
אפשר:
- דקה מכל צד על פלאנצ'ה בתוספת טיבול.
- חצי דקה מכל צד על מנגל- קצת מלח ופלפל.
- להקפיץ במוקפצים ממש כמו חזה.

• הוסף לסימניות
במחבת עם טיפה שמן זית לשים דקה כל צד אם את אוהבת יותר מוכן אז 2 דקות עם קצת מלח גס. יאמיייי

• הוסף לסימניות
- דקה מכל צד על פלאנצ'ה בתוספת טיבול.
או על מחבת פסים.
אפשר פלפל גרוס מלח גס ואפשר גם להוסיף כמון, בהרט, פפריקה מעושנת/חריפה, זרעי כוסברה טחונים, ועוד כיד הדמיון הטובה.

• הוסף לסימניות
על מחבת פסים לוהטת כמה שניות לכל צד.
עם שמן ,מלח ופלפל גרוס.
אפשר להוסיף לפיתה עם צ'יפס איכותי, סלטים ומעט טחינה בצד.

• הוסף לסימניות
רק לי נשאר הרגשה של מרגרינה על הלשון מזה?
בניתי כל זה וממש התאכזבתי:(

• הוסף לסימניות
מחומר הגלם עצמו, צרבתי במחבת, מלח פלפל, הכי פשוט

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
ביקשתי מאח שלי לפני זמן מה לקנות לי אנטריקוט במרכז בהכשר טוב והביא לי אנטריקוט מאד יקר אבל כולו עצמות מה עושים איתו זה לא האנטריקוט המוכר ואהוב!

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שכתוב "סטיק עם עצם" לא מעובד זה פרוס דק במגשית מה דינו??

• הוסף לסימניות
אפשר לדפוק שיהיה דק ולהכין שניצלים
יוצא מעדןןןן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה