*יש כאלה שהיא משקרת להן פחות או יותר? או שלכולם זה אותו דבר?נו, ומה הנוסחה לחיים טובים יותר בקשרים מן הסוג הזה?
צפוי לפי הערכתי.אז ככה.
לכולם היא משקרת, לאחרים אפילו יותר, כולל למשפחה הגרעינית שלה.
למה הכוונה? אפשר קצת להרחיב?מה הכי מפריע לי?
יחסים סינטטיים מתישים וזוללים אנרגיה.
בהחלט. לדעתי זהו העיקר, על זה כבר דברנו.אולי גם אני לא מתאים לי שתחשוב שאני כ"כ פתייה ומתומרנת.
בזה אני בטוח לגמרי, אין לי ספק בזה.אין לי ספק שאני חשובה לה מאד בקשר.
היא לגמרי סופרת אותי.
בגדול, ברור שזה לא קל.לא קל "לחיות בסרט".
ב"כאילו" חברות "כאילו" הכל בסדר וכשורה
סליחה שאני חולק, אבל לאור העבר שלי, זה ממש לא ככה.אני אסביר את מה ששאלתי אותה.
ברגע שלא שהיא לא משקרת לכולם באותה רמה - זה כבר דבר שנתון לשינוי. (השאלה הראשונה)
כלומר - נקרססיט - זה לא משנה כיצד תתנהג איתו ואיך תנסה לנרמטב את הקשר - זה לא ילך.
משהי עם הפרעת אישיות, ולא משנה מה החומרה שלה - אפשר בשיטה האסרטיבית - לגרום לה לעבוד איתך שונה.
כלומר - תבדקי (השאלה השניה שלי) מה הדבר שהכי מפריע לך בקשר - ורק אותו את רוצה לנטרל מהמערכת יחסים שלכם.
והשאלה השלישית - עד כמה את חשובה לה.
המתכון הוא כזה -
את לא ממשיכה את הקשר במתכונת הרגילה שלו - כל עוד היא ממשיכה איתך את הדבר שמציק לך.
אם את חשובה לה - ואני אסביר לך איך בדיוק עושים את זה אם תרצי - היא תתנהל איתך בהתאם למה שמציק לך.
ואם את לא חשובה לה... אז היא לא תעשה את זה. ואני מאמינה שגם לא יהיה לך שווה להתאמץ עליה
וככה גם אני תפילה איבדה חברה טובה, ומי אמר שהיא מעונינת....וככה, היא (חברתה של אני תפילה) איבדה עוד חברה טובה.
אבל מה לעשות....
טוב נו, זה פשוט שהיא לא מעוניינת. הנושא הוא החברה שלה.וככה גם אני תפילה איבדה חברה טובה, ומי אמר שהיא מעונינת....
לא חושב. לדעתי לא קשור בכלל.בדרך כלל זה סוג אנשים שחסר להם תשומת לב.
זה פחות קורה, הבעיה היא יותר בסיפורים.השאלה אם השקרים נוגעים רק בסיפורים דמיוניים, שאז את יכולה להחליט להקשיב ממקום 'רחוק' יותר או שהשקרים נוגעים לך אישית.
לדוג': בואי איתי למכירה, יש שם הכל. גם בגדים לילדים גם לנשים מהממים ובשיא הזול. בפועל את מגיעה ורואה רק בגדים לנשים יקרים נורא.
אז למה זה כן קשור??לא חושב. לדעתי לא קשור בכלל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים