עזרה יש לך ארון לחדר ילדים מתוכנן היטב?

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חשבתי שרק אני לא הזמנתי ארון לפני פסח...

תגידו, אתן מזמינות מנגר ? מה המחיר הסביר ?

ישבנו ותכננו ושרטטנו ומדדנו וביקשנו הצעות מחיר
ופתאום בעלי אומר, למה שלא נזמין מחנות רהיטים, ר.א. וכד'
עם שינויים ותוספות עדיין יצא יותר זול, לא ?

מה אומרות?

• הוסף לסימניות
המון תליה, באמת יש כזה הרבה צורך? (שואלת אם הבנות ;) )
את תולה את כל החצאיות? אני תולה בגדול רק מה שמגהצים,
לגבי הארגז מצעים / שמיכות - לא הבנתי איך זה עובד אם הדלת נפתחת כלפי מטה- למה צריך ציר 180 מעלות?
המיטה מספיק רחוקה כדי שדלת כזו תיפתח?
כשפותחים לא כל השמיכות נופלות :) ? בד"כ עושים פתח מלמעלה- לא?
את שואלת אם לא מידי הרבה מקום תליה?
אתמול העלתי סופית את קצת החורף שהשארתי למטה מחוסר מקום (ולמרות החורפיות הקצרה שנחתה כאן).
וזה בכלל בלי בגדי התלבושת והחצאיות שנמצאות בארון אחר... (אני כן תולה את החצאיות, כדי לא להצטרך לגהץ...)
הציר של ה180 מעלות, לא נדרש לי כרגע בשימוש מלא (כמובן שנפתח גם ל90 מעלות) אך לקחתי ציר כזה למקרה שארצה להזיז את המיטה למקום אחר, ולבטח את שלום הדלת שלא תשבר ממתיחת הציר.
הארון עמוק ורחב, המצעים ממש לא נופלים. הרבה יותר נח מארון מצעים שנפתח מלמעלה ובלתי אפשרי להגיע לתחתיתו (כאן את כבר נמצאת בכל השליש הראשון שלו עם גישה חלקה לתחתיתו)
אני גם ממליצה על צירי 180 לכל הארון, וחבל שלא עשיתי זאת.

• הוסף לסימניות
חשבתי שרק אני לא הזמנתי ארון לפני פסח...

תגידו, אתן מזמינות מנגר ? מה המחיר הסביר ?

ישבנו ותכננו ושרטטנו ומדדנו וביקשנו הצעות מחיר
ופתאום בעלי אומר, למה שלא נזמין מחנות רהיטים, ר.א. וכד'
עם שינויים ותוספות עדיין יצא יותר זול, לא ?

מה אומרות?

אנחנו הזמנו מהם ארון ומרוצים מאוד מאוד

• הוסף לסימניות
הזמנו מר.א עם בניה של הארון לפי הצורך שלנו (ברהיטי שוהם בבני ברק - ממליצה מאד)
מה שהכי אידיאלי מבחינתי: עשינו מגירות רחבות חיצוניות ובמקום מגירת נעליים נוספת, עשינו למטה מגירה כפולה בגובהה, שנעה על גלגלים, משמשת לכככלללל המשחקים הגדולים יותר, נח ברמה!! יוצא לגמרי מהארון ונע על גלגלים לכל מקום... אח"כ נכנס למקום ונראה חיצונית משתלב בול בארון. ממליצה בחום!!!

• הוסף לסימניות
אצלנו עשינו מדפים נשלפים - ככה המדף יוצא אליך וגם החלק הפנימי שלו בשימוש שוטף.
וצירי הדלתות נפתחים ל-180 מעלות ובצד הפנימי יש מראות, ככה הבנות יכולות לקבל זוית נוחה לבחון את עצמן במראה האחורית.
מה זה מדפים נשלפים?

• הוסף לסימניות
לבקשות בפרטי, עשיתי סכימה של הארון.
שימושי ובעיקר נבנה על סמך צורך.
כאמור, מגיע מחשיבה לבית של בנות...
צפה בקובץ המצורף 342420
אצלנו עשינו מדפים נשלפים - ככה המדף יוצא אליך וגם החלק הפנימי שלו בשימוש שוטף.
וצירי הדלתות נפתחים ל-180 מעלות ובצד הפנימי יש מראות, ככה הבנות יכולות לקבל זוית נוחה לבחון את עצמן במראה האחורית.

בקשר למדפים הנשלפים - ערמות הבגדים לא קורסות כששולפים אותם?

• הוסף לסימניות
הזמנו מר.א עם בניה של הארון לפי הצורך שלנו (ברהיטי שוהם בבני ברק - ממליצה מאד)
מה שהכי אידיאלי מבחינתי: עשינו מגירות רחבות חיצוניות ובמקום מגירת נעליים נוספת, עשינו למטה מגירה כפולה בגובהה, שנעה על גלגלים, משמשת לכככלללל המשחקים הגדולים יותר, נח ברמה!! יוצא לגמרי מהארון ונע על גלגלים לכל מקום... אח"כ נכנס למקום ונראה חיצונית משתלב בול בארון. ממליצה בחום!!!
אפשר תמונה?
נראה מעניין....

• הוסף לסימניות
בקשר למדפים הנשלפים - ערמות הבגדים לא קורסות כששולפים אותם?
אצלנו לא קורסות.
אבל אני מניחה שבמידה שהערמות גבוהות מאד או כשמדובר בערמות של בגדים קטנטנים, יש סיכוי לקריסה...

בכל אופן, אצלנו השימוש במדפים האלו הוא תענוג. לפני כן כל מה שהיה בחלק הפנימי של המדף - כלא היה.

• הוסף לסימניות
אצלנו לא קורסות.
אבל אני מניחה שבמידה שהערמות גבוהות מאד או כשמדובר בערמות של בגדים קטנטנים, יש סיכוי לקריסה...

בכל אופן, אצלנו השימוש במדפים האלו הוא תענוג. לפני כן כל מה שהיה בחלק הפנימי של המדף - כלא היה.
לדעתי תלוי בעומק של המדף וברוחבו, וכמו שציינת, בתכולה ששמים עליו.
אבל זה נשמע רעיון טוב, כי בסופו של דבר, לא חייבים לשלוף...
מה שכן, אני במקרה כזה הייתי עושה תוספת של גב אחורי לכל מדף, כדי למנוע נפילה לאחור.

• הוסף לסימניות
אצלנו לא קורסות.

ועשיתם את המסילות היקרות לכל המדפים האלו?

• הוסף לסימניות
לא לכל המדפים, אבל כן למדפים שבשימוש יומיומי - לכל מדף של כל ילד/ילדה של הבגדים היומיומיים.
(נניח למדפי מגבות או מצעים לא עשינו)
זה מצריך מסילות בלום או שרק במגירות - במדפים הסתפקת בפשוטות יותר?
מה את שמה בחלק הפנימי? לא בגדי עונה אחרת?

• הוסף לסימניות
זה מצריך מסילות בלום או שרק במגירות - במדפים הסתפקת בפשוטות יותר?
מה את שמה בחלק הפנימי? לא בגדי עונה אחרת?
זאת היתה עבודת נגר - כמדומני שהכל היה בלום - כולל המסילות המדוברות.
לא בגדי עונה אחרת - זאת בדיוק היתה המטרה, שנוכל להשתמש בכל שטח המדף בשוטף. רציתי את זה כעצמאות לילדים שכל מה שהם צריכים נמצא בגובה שלהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה