- הוסף לסימניות
יש לך דונה?
אשמח לדעת עד כמה חשוב לקנות את המושב לרכב
בהתחשבות שיש רכב
מה המעלות והחסרונות....
בהתחשבות שיש רכב
מה המעלות והחסרונות....
בעיניי לא חשוב (היה לי אבל לא היה בשימוש אז נראה לי העברתי או שזה איפה שהוא במחסן)יש לך דונה?
בהתחשבות שיש רכב
מה המעלות והחסרונות....
יש בירושלים ב"ב ואשדודקופצת על האשכול
יש גמחים לעגלות דונה?
אני צריכה בשביל טיסה של שבועיים בחגים
יש ברשימת הגמחים במאמימושיש גמחים לעגלות דונה?
אני צריכה בשביל טיסה של שבועיים בחגים
החסרונות - העלות.יש לך דונה?
בהתחשבות שיש רכב
מה המעלות והחסרונות....
לטעמי להעביר את הבסיס לוקח כמו לקשור, אולי אפילו פחותכשאני נוסעת עם התינוק ברכב השני, אני מבקשת מבעלי להעביר את הבסיס מרכב לרכב. ההעברה אמנם לוקחת כמה דקות, ואח"כ גם צריך להחזיר,
מה שנכון על כל כסא תינוק אחר שלא מוציאים לחבר לעגלהוגם המקום תפוס גם כשהתינוק לא ברכב.
קופצת על האשכול,
איפה אפשר להשיג את המקטין למושב לתינוק?
תודה רבהיש בעלי אקספרס
![]()
Kinderwagen Sonnenschutz Sonnenschutz Verlängerung abdeckung Zubehör für Doona Autos itz Kinderwagen Kinderwagen Sitzkissen - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
(לא ק''ש)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים