- הוסף לסימניות
על אף ניסיוני בלעבור דירה, אני שוב עוברת ואשמח (כמו תמיד) לשמוע ולהחכים בטיפים ועצות ייעילות להעברה מסודרת ומאורגנת.
תודה!
תודה!
נכתב ע"י TK;909089:כדאי באמת להכין בצד קפה -כשעברתי דירה איך שהפועלים ניכנסו הביתה 7:30 בבוקר
הם ביקשו קפה וכמובן שלא היה ( הכל היה ארוז) ביקשתי מהשכנים
ובאמת כדאי להכין חוזה שבו רשום הכל - לפני כמה שבועות הזמנתי הובלה לספות שאלו אותי מאיזה קומה לוקחים את הספות ולאיזה קומה אמורים לעלות אותן סגרו איתנו על 300 ש"ח
הספות הגיעו העלו אותם למעלה ואז שאנחנו באים לשלם הוא אומר לנו 600 ש"ח אמרנו לו סיכמנו 300 אז הוא אמר לנו
300 זה על ההובלה ולעלות את זה לדירה זה עוד 300
שקרנים!!!!!! בשביל מה הוא שאל אותי לאיזה קומה להעלות את זה???????![]()
נכתב ע"י TK;909102:ברור ששילמתי
הייתי לבד בעלי לא היה בבית
ואני לא מתחילה עם פועלים
בהובלה הבאה אני אקרא לך שתבואי להיות איתינכתב ע"י mig;909122:אז ודאי לא היית צריכה לשלם,
"אוי חבל, בדיוק בעלי השאיר לי כאן רק 300, תעמוד איתו בקשר לגבי הפער..."
סתם...
מה שהיה היה.
נכתב ע"י שקוף;908563:כמה טיפים חשובים מאד.
- על כל ארגז לרשום מה יש בו.
- וכמובן לא לשכוח לסגור את הארגזים היטב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני סגרתי חזקקקקקקק ואם כל זה הפועלים גרמו לקרטון להפתח.... מלמטה!!!! אז שימי לב מכל הכיוונים!!!!!
כדאי באמת להכין רשימה מסודרת לפני החוזה, של כל הבעיות האפשריות שעלולות לצוץ. לקחת בחשבון:נכתב ע"י TK;909089:ובאמת כדאי להכין חוזה שבו רשום הכל - לפני כמה שבועות הזמנתי הובלה לספות שאלו אותי מאיזה קומה לוקחים את הספות ולאיזה קומה אמורים לעלות אותן סגרו איתנו על 300 ש"ח
הספות הגיעו העלו אותם למעלה ואז שאנחנו באים לשלם הוא אומר לנו 600 ש"ח אמרנו לו סיכמנו 300 אז הוא אמר לנו
300 זה על ההובלה ולעלות את זה לדירה זה עוד 300
שקרנים!!!!!! בשביל מה הוא שאל אותי לאיזה קומה להעלות את זה???????![]()
נכתב ע"י מלינקה;908583:להכין מזוודה עם בגדים וחפצים ל-2-3 ימים ראשונים
כאלו אתם נוסעים לנופש...
עד שכל הדברים נחים על משכבם בשלום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים