- הוסף לסימניות
החתונה שבוע ויום אחר כך. ויש באמצע אופריף......לבת שלי לא היה כאבים או משהו.
אבל כמעט שבוע הייתה עייפה וחלושה כזאת כאילו קצת חולה.
החתונה שבוע ויום אחר כך. ויש באמצע אופריף......לבת שלי לא היה כאבים או משהו.
אבל כמעט שבוע הייתה עייפה וחלושה כזאת כאילו קצת חולה.
אני אישית עברתי את הניתוח הזה פלוס את הניתוח של הוצאת פוליפים שזה בא לפעמים ביחד עברתי את זה כמה פעמים והפעם אחרונה היה אצל ד"ר אטל בבית חולים שערי צדק בשרותים פרטים והיה החזר מהקופת חולים ועדין היה צריך לשלם כמה מאות אבל הוא היה מאוד מקצועי ואנושי וגם בעזר מציון אמרו שהוא הכי טוביש לי תינוקת בת שנה וקצת... עם חשש לשקד שלישי ושקדים מוגדלים
אשמח לשמוע על רופא פרטי מנתח שלקחתם והייתם מרוצים הן מבחינה מקצועית והן מבחינה אנושית.
יש לה ביטוח מקסימלי בקופת חולים פלוס ביטוח בריאות פרטי ,
ואני מחפשת את הטוב ביותר....( מניסיון לאחר עבודה צמודה למנתחים....)
יש לכם שם של רופא מומלץ?
ובאיזה בית חולים מנתח?
וכן- מכון שינה פרטי מומלץ ומקצועי?
( התור הקרוב דרך הקופה - חודשיים.. והילדה נוחרת כמו משאית.... וישנה גרוע..)
רשמית הילד צריך שבוע השגחה בבית.והאם זה נכון שאי אפשר ללכת לגן שבוע?
ואו נשמע קשוח זה בדיוק החתונה מקוה שהיא תיקח את זה בקלות.רשמית הילד צריך שבוע השגחה בבית.
גם אני לא הבנתי למה אבל בפועל הבת שלי הייתה באמת צריכה איזה 5 ימים להתאושש.
בעזרת השם.ואו נשמע קשוח זה בדיוק החתונה מקוה שהיא תיקח את זה בקלות.
זה הסרת שקדים או הקטנה? זה מאד משנה להחלמהואו נשמע קשוח זה בדיוק החתונה מקוה שהיא תיקח את זה בקלות.
הסרה. לא אמרו לי משהו אחרזה הסרת שקדים או הקטנה? זה מאד משנה להחלמה
היום כמעט ולא עושים הסרה....
חתונה של בת או של דודה?משהי יכולה לעדכן איך עובר ניתוח להסרת שקדים? יש לנו שבוע הבא בשערי צדק חיכנו לתור שנה... והתור יצא שבוע לפני חתונה... מתאוששים מהר? יש כאבים? זה הולך ליהות קשה? הבת שלי בת 4
גיס... זה חתונה קורבה. עם שבת חתן והכלחתונה של בת או של דודה?
אם של בת זה מאתגר, אם זה דודה, יש לך חופשת מחלה לשבועיים תהיי יותר רגועה...
כמה זמן מאושפזים אחרי הניתוח.?הבן שלי עבר את זה השבוע
כן כואב לו והוא נורא חלש, חסר תאבון
משככי כאבים עוזרים
לגבי ההשגחה מה שאני הבנתי מהרופאים השבוע - שזה שימת לב שלא יהיה דימום מהפה ומאף
כי ברגע שיש זה לטוס למיון.
ובגנים / ביהס קשה להשגיח
ואין מניעה ממאמץ
רק שהילד (שלי) כן חלש
בהצלחה רבה
והחלמה מהירה
0584685025יש למישהו את הטלפון של מיכל המזכירה של ד''ר אטל? תודה
כן. הקול שלהם ממש משתנה אחרי הניתוח וגם קצת נחלש, אולי מהכאב או החולשה, הצלקת וכו'ברוך ה הניתוח עבר... רק שעכשין היא ממש צרודה. קול מאד חלש. וצרוד. תמיד היא היתה קצת צרודה אבל עכשיו זה יותר רציני. האם זה תקין ואם כן כמה זמן?
יש לי מספר של מזכירה שלו אורנה - 0547243161יש למישהו את הטלפון של מיכל המזכירה של ד''ר אטל? תודה
בערך כמה זמן? זה די הלחיץ. זה גם דיבור לא מובןכן. הקול שלהם ממש משתנה אחרי הניתוח וגם קצת נחלש, אולי מהכאב או החולשה, הצלקת וכו'
זה עובר די מהר והקול חוזר להיות נורמלי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים