רופא יש לך ילד שעבר ניתוחי אא"ג ו/ בדיקת שינה?

והאם זה נכון שאי אפשר ללכת לגן שבוע?

יש לי תינוקת בת שנה וקצת... עם חשש לשקד שלישי ושקדים מוגדלים
אשמח לשמוע על רופא פרטי מנתח שלקחתם והייתם מרוצים הן מבחינה מקצועית והן מבחינה אנושית.
יש לה ביטוח מקסימלי בקופת חולים פלוס ביטוח בריאות פרטי ,
ואני מחפשת את הטוב ביותר....( מניסיון לאחר עבודה צמודה למנתחים....)
יש לכם שם של רופא מומלץ?
ובאיזה בית חולים מנתח?
וכן- מכון שינה פרטי מומלץ ומקצועי?
( התור הקרוב דרך הקופה - חודשיים.. והילדה נוחרת כמו משאית.... וישנה גרוע..)
אני אישית עברתי את הניתוח הזה פלוס את הניתוח של הוצאת פוליפים שזה בא לפעמים ביחד עברתי את זה כמה פעמים והפעם אחרונה היה אצל ד"ר אטל בבית חולים שערי צדק בשרותים פרטים והיה החזר מהקופת חולים ועדין היה צריך לשלם כמה מאות אבל הוא היה מאוד מקצועי ואנושי וגם בעזר מציון אמרו שהוא הכי טוב

רשמית הילד צריך שבוע השגחה בבית.
גם אני לא הבנתי למה אבל בפועל הבת שלי הייתה באמת צריכה איזה 5 ימים להתאושש.
ואו נשמע קשוח זה בדיוק החתונה מקוה שהיא תיקח את זה בקלות.

משהי יכולה לעדכן איך עובר ניתוח להסרת שקדים? יש לנו שבוע הבא בשערי צדק חיכנו לתור שנה... והתור יצא שבוע לפני חתונה... מתאוששים מהר? יש כאבים? זה הולך ליהות קשה? הבת שלי בת 4
חתונה של בת או של דודה?
אם של בת זה מאתגר, אם זה דודה, יש לך חופשת מחלה לשבועיים תהיי יותר רגועה...

הבן שלי עבר את זה השבוע
כן כואב לו והוא נורא חלש, חסר תאבון
משככי כאבים עוזרים
לגבי ההשגחה מה שאני הבנתי מהרופאים השבוע - שזה שימת לב שלא יהיה דימום מהפה ומאף
כי ברגע שיש זה לטוס למיון.
ובגנים / ביהס קשה להשגיח
ואין מניעה ממאמץ
רק שהילד (שלי) כן חלש
בהצלחה רבה
והחלמה מהירה

הבן שלי עבר את זה השבוע
כן כואב לו והוא נורא חלש, חסר תאבון
משככי כאבים עוזרים
לגבי ההשגחה מה שאני הבנתי מהרופאים השבוע - שזה שימת לב שלא יהיה דימום מהפה ומאף
כי ברגע שיש זה לטוס למיון.
ובגנים / ביהס קשה להשגיח
ואין מניעה ממאמץ
רק שהילד (שלי) כן חלש
בהצלחה רבה
והחלמה מהירה
כמה זמן מאושפזים אחרי הניתוח.?

הניתוח היה בשעה 4
וב 8 בבוקר כבר השתחרר (לילה להשגחה)

ברוך ה הניתוח עבר... רק שעכשין היא ממש צרודה. קול מאד חלש. וצרוד. תמיד היא היתה קצת צרודה אבל עכשיו זה יותר רציני. האם זה תקין ואם כן כמה זמן?

יש למישהו את הטלפון של מיכל המזכירה של ד''ר אטל? תודה

ברוך ה הניתוח עבר... רק שעכשין היא ממש צרודה. קול מאד חלש. וצרוד. תמיד היא היתה קצת צרודה אבל עכשיו זה יותר רציני. האם זה תקין ואם כן כמה זמן?
כן. הקול שלהם ממש משתנה אחרי הניתוח וגם קצת נחלש, אולי מהכאב או החולשה, הצלקת וכו'
זה עובר די מהר והקול חוזר להיות נורמלי.

כן. הקול שלהם ממש משתנה אחרי הניתוח וגם קצת נחלש, אולי מהכאב או החולשה, הצלקת וכו'
זה עובר די מהר והקול חוזר להיות נורמלי.
בערך כמה זמן? זה די הלחיץ. זה גם דיבור לא מובן

אפשר גם לשאול כאן על הנושא?
הפנו אותנו מהקופה לניתוח במעייני הישועה
מישהו מכיר?
אני רואה שאין אף אזכור כאן
מי המנתחים במעייני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה