חומרים יש לך נסיון עם צבע של בנג'מין מור לעומת משי משי?

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת אם שווה את המחיר.
דירה חדשה עם קירות חדשים מוחלקים בשפכטל.
ההבדל אכן משמעותי בנקיון?
תודה!

• הוסף לסימניות
הבנתי שהוא נוטה להתקלף בחתיכות מכל מכה.

• הוסף לסימניות
אני גם מבררת על זה עכשיו,
מניסיון מה שראיתי על קיר שצבוע בבנג'מין מור, השפריץ עליו רוטב כלשהוא, וירד בשניה עם מגבון
ההפרש במחיר לא יוצא משמעותי

• הוסף לסימניות
מה הכוונה בחתיכות?
ראיתי קיר שקיבל מכה, יש שם באמת בור של המכה אבל לא גם במסביב
הצבע מתקלף.
וילדים נהנים אם נהיה בור להמשיך ולקלף הלאה...

• הוסף לסימניות
קיבלתי הצעת מחיר מהצבעי, שההבדל בין עלות החומר של צבע משי לבנג'מין מור, לסלון ולמסדרון אצלי הוא 750 ש"ח
עלות העבודה היא אותו דבר

• הוסף לסימניות
מנסיון של שתיהם.
שווה כל שקלללללל
מצטערת שבחדרים לא עשיתי.
מתנקה בקלות, מראה יוקרתי מגע נעים מאד.

מסייגת שצבענו על שפכטל אמריקאי איכותי וזה נראה לי חשוב עם בנגמין מור (גם בחדרים עם המשי עשינו שפכטל).

• הוסף לסימניות
צבעתי עכשיו עם בנג'מין מור
יצא מהמם ומקצועי
אין לי נסיון כי עדיין לא בשימוש
הצבע עצמו עלה לי באזור 5000 ש"ח לדירת 140 מ'
על העבודה שילמתי הון עתק, 3 שכבות שפכטל, שיופים, משהו ברמה גבוהה

• הוסף לסימניות
צבעתי עכשיו עם בנג'מין מור
יצא מהמם ומקצועי
אין לי נסיון כי עדיין לא בשימוש
הצבע עצמו עלה לי באזור 5000 ש"ח לדירת 140 מ'
על העבודה שילמתי הון עתק, 3 שכבות שפכטל, שיופים, משהו ברמה גבוהה
מחפש צבעי שיודע לעבוד עם בנגמין , יש המלצה ?

• הוסף לסימניות
אני גם שמעתי שתמקלף ונהיה סדקים מכל מכה
משהיא שהשקיעה בזה 10,000 ש"ח תוספת כשדרוג וממש התאכזבה
זה כ"כ רגיש שזה שזה מנקה בקלות לא עוזר לקיר מלא סדקים וחורים ( מכל נגיעה של הכיסא בקיר נהיה סדק...)

אני צבעתי סופרקריל 2000 כמובן אחרי שפכטל, מתנקה בקלות ממש, עם מגבון

• הוסף לסימניות
גם משי משי נהיה סדקים מכל מכה?
סתם מענין אותי למה דווקא בצבע של בנגמין נהיה יותר סדקים
זה הצבע? השפכטל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה