לקחתי מהסדרה של SCUFF-Xאת יודעת איזה סדרה לקחת בבנגמין מור - כי הבנתי שמשנה הסדרות
וגם אשמח לדעת אם היה לך צבעי מיוחד לזה.
ויש לי ערבי שעושה מהממם ממש משי משי, אבל נשמע לי שעם בנגמין מור הוא לא התעסק..
והרבה כאן אמרו שצריך מישהו מיוחד לזה..
יש לך פרטים של הצבעי?מנסיון של שתיהם.
שווה כל שקלללללל
מצטערת שבחדרים לא עשיתי.
מתנקה בקלות, מראה יוקרתי מגע נעים מאד.
מסייגת שצבענו על שפכטל אמריקאי איכותי וזה נראה לי חשוב עם בנגמין מור (גם בחדרים עם המשי עשינו שפכטל).
אם מעניין אותך ערבי תפני אלי באישייש לך פרטים של הצבעי?
מחפשת צבעי מאד מאד מקצועי שיעשה לי עבודה טובה של שפכטל אמריקאי
לא אכפת לי ערבי אם הוא מאד מאד מקצועי ואין לי אפשרות באישי,אם מעניין אותך ערבי תפני אלי באישי
שולחת הודעה פרטיתזה הסדרה שהמליצו לי עליה, האמת שגם בחנות שלהם הם אמרו שלא צריך מישהו מיוחד אלא רק מי שיודע להחליק טוב.
אני גרה בבני ברק אם יש אופציה לקפוץ אשמח מאד - פשוט נסעתי לחנות בפתח תקווה חשבתי שאוכל להתרשם - ואין שם משהו שאפשר להתרשם אז ממש אשמח.
יש לך פרטי?
בחרנו גוון בשם DOVE WINGהולכים בעז"ה לסייד אצלינו בבנג'מין מור
לא בחרתי גוון....
אהבתי את ה 1549 בטמבור ולא מצליחה להגיע למשהו תואם
איזה גוון צבעתם מבנג'מין מור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //