אשריך שמעולם לא נתקלת באינטרנט שבאמת ללא סינון.זו הרשימה שאפשר לבחור איזה אתרים לפתוח...
בעיני זה ממש לא נקרא סינון
מה זה השטויות האלה?אתרוג- זה לא לחרדים!!
נראה לי שכל מילה מיותרת
מכשילים את הרבים שחושבים שעושים סינון.....![]()
אני מסכים אבל גם קצת מסתייג.מה זה השטויות האלה?
יצא לי לעבוד במחשבים עם סינונים של נתיב/אתרוג/רימון/נטפרי
להגיד שאתרוג לא מיועד לחרדים - זה שקר וכזב, ואפילו סתם השמצה!
והכלל הראשון שצריך בגלישה באינטרנט - זה משמעת עצמית. כי בטלפון אחד אתה יכול לעבור לחברה פתוחה לגמרי.
אשריי שיש לי מחשב נוסף בשביל אתר מסויים שנטפרי לא מצליחים לפתוח מסיבות טכניותאשריך שמעולם לא נתקלת באינטרנט שבאמת ללא סינון.
מה זה השטויות האלה?
יצא לי לעבוד במחשבים עם סינונים של נתיב/אתרוג/רימון/נטפרי
להגיד שאתרוג לא מיועד לחרדים - זה שקר וכזב, ואפילו סתם השמצה!
כאן בפורום תמיד ידברו שרק נטפרי הוא טוב, אבל לכל אחד יש צורך אחר בשימוש באינטרנט, ואי אפשר להכליל לכולם את אותו החסימה.
כבר כתבתי בעבר, הייתי בנטפרי 3 שבועות, ולא התאים לי. חזרתי לאתרוג והוא מצויין לצורך שלי.
רימון - באמת לא מיועד לחרדים, הוא ממש פתוח. אבל אתרוג מיועד לגמרי לציבור החרדי.
והרשימה שניתן לפתוח - מיועד בדיוק לאנשים שצריכים לפתוח נושאים מסויימים.
גם נטפרי פתוח רוב הנושאים האלו, בלי לעשות לך רשימה
והכלל הראשון שצריך בגלישה באינטרנט - זה משמעת עצמית. כי בטלפון אחד אתה יכול לעבור לחברה פתוחה לגמרי.
אולי כדאי לחשוב למה "כאן בפורום" הרוב הגדול כותבים כך?כאן בפורום תמיד ידברו שרק נטפרי הוא טוב
מסכים לגמרי נטפרי הסינון הכי כשר שיש כמובן מי שצריך סינון אחר ויש לו היתר מרב לזה זכותו המלאהאולי כדאי לחשוב למה "כאן בפורום" הרוב הגדול כותבים כך?
אם כולם אומרים, אולי כולם צודקים?
אני מרגישה כאילו אנחנו מדברים על 2 חברות שונותעכשיו פה בדיוק קרה השינוי..
שאתרוג התחילו להפוך את הכל, למאד זמין.
כבר לא חייב קוד.
כבר לא חייב להגיש בקשה לקבוצה מסויימת
אפשר סרטונים שהוגדרו על ידי גולשים אחרים.. [חכמת המונים סטייל]
וזה כבר לא מרגיש נח
ממש לאבנוסף, אם יש לי אתרוג, אני יכולה בלחיצת כפתור לעבור לרימון
לרימון לא.משהו מכיר אתר לימוד אנגלית preply? והאם הוא פתוח באתרוג ?
היום יש לי נטפרי, ועל אף שהוא נפתח, בפועל לא ניתן לקיים שם שיעורים, יש באתר פלטפורמה של שיחות וידאו עם המורים/ורת וזה כנראה נחסם ע"י נטפרי.
בנוסף, אם יש לי אתרוג, אני יכולה בלחיצת כפתור לעבור לרימון, או לאתרוג פחות מסונן? לצורך השיעור הנ"ל.
ולאחר מכן לחזור בקלות לאתרוג המסונן ?
תודה
העניין שהיום גם אתרוג אחרי השדרוג הכניס לעצמו את כל החסרונות של נטפרי.אני הייתי יום בנטפרי וברחתי.
מצטערת, מי שצריך לעבוד ממש, והשעות שלו מוגבלות, ולא רוצה שיחליטו לו השקפות שלא קשורות אליו.
לא יכול להיות בנטפרי..
נטפרי טוב לאנשים מסוימים. ולאנשים מסוימים אחרים לא.
על השינויים שעשו לפני כמה חודשים בסינון.על מה אתה מדבר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים