יש לך סינון אתרוג? מרוצה

כתבתי שכך זה היום שאפשר לשנות את רמת הסינון בכניסה לאזור האישי + סיסמא

לגבי תמונות נשים- אכן, מסונן, אבל לא בתוך אתרים!!!!! חד משמעי
[אין לי עניין לכתוב כאן שמות של אתרים שחופשי תמונות פתוחות שם....]
אפשר לשנות לרמה אחרת אבל גם הכי פתוחה מסוננת מאד
אני בהכי פתוחה והנה דוגמא לחיפוש תמונה באתר של תמונות
אתרוג.gif

אוקי,
בקנבה בדקתן?? אני ניסיתי!!
[גם תמונות וגם סרטונים, זוועה!!!!!!!]
ויש עוד כמה...

אה, וגם תמונות פרופיל של כתובות מייל!

נערך לאחרונה ב:
ממש לא
היה לי סינון של אתרוג
ואז הבנתי שאין לי אפשרות במצב הזה לעבוד מהבית, היו תמונות ממש {אבל בדגש על הממש} מזעזעות שנפתחו לי כאילו אין אלוקים...
ונטפרי לא חוסם לי תמונות שנשלחות למייל או בצ'אט אפילו של נשים אך מי שיש לה חותמת במייל עם התמונה שלה, זה נחסם.
באתרוג גם את משחקת בסינון, יום אחד בא לך שיפתח ערוץ 7, אז את עושה סיסמא ושם משתמש, מקבלת שיחת טלפון מאשרת ואני יכולה לשלוט ברמת הסינון...-ממש לא סינון!!!
זה נשמע שהיית ברימון.
אין באתרוג מעבר בין מסלולים כאלו. המסלול הכי מורחב לעסקים לא פתוח ערוץ 7.
אני נמצאת שם 3 שנים ואין שום תמונות מזעזעות.
(כמובן בדיפולט אני לא במתחם נשים, אם רוצה לעשות קניות פותחת לשעתיים)

אגב, לא יודעת מי שולח לך תמונות נשים מזעזעות למייל-תחליפי חברים.

אגב, את יכולה לסמן:
1751609960057.png

אוקי,
בקנבה בדקתן?? אני ניסיתי!!
[גם תמונות וגם סרטונים, זוועה!!!!!!!]
ויש עוד כמה...

אה, וגם תמונות פרופיל של כתובות מייל!
קנבה בדקתי, חסום תמונות נשים כרגיל.
תמונות פרופיל של מייל גם חסומות.

נשמע שאתה מדבר על סינון אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה