נכתב ע"י topo;1103543:קטלוג של מדבקות קיר עם אפקט תלת מימד פשוט מדהים!!!!
ניתן לרכוש אצל משפחת מאיר רח' יהודה הנשיא 88 קומה ג' אלעד נייד: 052-7115152
נכתב ע"י נוי;1103535:אז ככה:
ראשית צריך משטח ליצירה כמו דיקט.
אבל ייתכן שאפשר ישירות על הקיר.
לוקחים פטיש ומנפצים בכיף מרצפות קרמיקה בצבעים מגוונים. (לחפש באתרי בניה/ליד מקומות שאנשים משפצים, ובמקרה צורך גדול ללכת לחנות קרמיקה וכלים סניטריים ולקושש שאריות)
דבק שרמיק- seramik (יש למצוא בטמבור)
מציירים על הדיקט/קיר את הדוגמא הרצויה לפסיפס.
ועכשיו עבודת פאזל סבלנית ביותר: לקחת פיסה פיסה מהמרצפות המנופצות ולהתאים אחד לשני די בצפיפות. כמובן לפי הדוגמה המצויירת להתאים צבעים של קרמיקה.
אפשר גם שברי מראות אבל בזהירות!!! זה חותך אצבעות.
אחרי שכל אבני הפסיפס מודבקים לתפארת והדבק התייבש. זה הזמן לרובה (או רובע. אני לא יודעת מאייתים את זה)
בוחרים רובה בצבע הרצוי ומקבלים הוראות איך להכין את העיסה (בחנות טמבור. אני כבר שכחתי את מידות המים לעומת האבקה) שוטחים בעדינות על הכל וממלאים את החריצים בין לבין.
כעת בא עת המגבונים: לנגב בעדינות את כל חלקי הפסיפס מלכלוכי החומר והמתין לייבוש.
יופי של יצירה!
חתיכת עבודה, אני לא מכחישה. אבל יש בזה הרבה כיף ואומנות אמתית.
נכתב ע"י אפרתה;1103682:למה? למי שאוהב אמנות ידנית זה מדהים. הייתי רק שמחה לראות מישהי שעשתה כדי שלא אעשה ואצטער.
נכתב ע"י miri;1103713:תוכלו להעלות את הקטלוג לא בכיווץ לא נפתח לי הקובץ
נכתב ע"י יעל ברג;1103450:מה זה?יש לך לינק, תמונה או הסבר?
נכתב ע"י מיש;1103751:מישהי התנסתה עם זה אישית?
זה באמת נראה כ"כ אמיתי כמו בתמונה?
איפה למשל מתעסקים עם החיתוכים הנ"ל? יש לך דוגמא אולי של משהו כזה?- אני מתכוונת עיצוב שמישהו הכין לבד ושלח להדפסה בחיתוך לייזר? וכן, מה העלות?נכתב ע"י שר>ה;1103873:לגבי האותיות המרחפות- אפשר גם לעשות את זה לבד, באותיות או בכל ציור שאת רוצה, תעצבי את את הרעיון ופשוט תשלחי למקום שמתעסק עם חיתוך בלייזר (זה מה שאני עשיתי- מתחיל בשלט לדלת וכלה בטיפוגרפיה לסלון), גם מקורי וגם יותר זול לפעמיים אבל הכי חשוב- משו אישי שלך לבית שלך!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים