- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיש;1103751:מישהי התנסתה עם זה אישית?
זה באמת נראה כ"כ אמיתי כמו בתמונה?
ראיתי אצל מישהי במציאות וגם ב"ד"ר צבע" . לדעתי מתלהבים בהתחלה, מתרגלים וזה נמאס.
נכתב ע"י מיש;1103751:מישהי התנסתה עם זה אישית?
כן.נכתב ע"י מיש;1103751:מישהי התנסתה עם זה אישית?
מדהים!!נכתב ע"י נוי;1104141:הנה דוגמה לפסיפס גס- כמראה לאמבטיה.
אפשר לשדרג בתכנון אמנותי יותר ובפיסות יותר קטנות.
אני התחלתי פסיפס ענק עם הבנים שלי- הם שוברים ואני מצרפת. כרגע הפרוייקט בהקפאה מקוים לסיים אותו בחנוכה.
10 ו12.נכתב ע"י gg;1104145:מדהים!!
בני כמה הבנים?
נכתב ע"י יעל ברג;1103450:מה זה?יש לך לינק, תמונה או הסבר?
נכתב ע"י נוי;1104141:הנה דוגמה לפסיפס גס- כמראה לאמבטיה.
אפשר לשדרג בתכנון אמנותי יותר ובפיסות יותר קטנות.
אני התחלתי פסיפס ענק עם הבנים שלי- הם שוברים ואני מצרפת. כרגע הפרוייקט בהקפאה מקוים לסיים אותו בחנוכה.
מעמוד 4...נכתב ע"י חנה פכמן;1103622:
נכתב ע"י תמר;1103854:תגגלי joy art gallery
שם תראי הרבה יצירות אמנות.
יש את של דוד גרשטיין שהסגנון שלו יותר צבעוני (לדוגמא זה עולה 40 $)
ויש את של אלה פיקובסקי שהסגנון הוא כיפוף בברזל, והמחירים... תראי שם
אני מצרפת דוגמאות:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים