להוציא ולהכניס שוב את המגירה של הסיםשיואמי חצי טאצ
כל מי שמתקשר עובר ישר לתא קולי
אני מכבה, מדליקה, עוזר לכמה דקות ושוב אותו סיפור
אשמח לעזרה!
תודה!
תבדוק באוזניות בלוטוס אחרות האם הבעיה בפלאפון או ברכבמנסה את עזרת המומחים דפה.
יש לי שיאומי חצי טאצ'
ואני מחבר אותו לדיבורית ברכב בעזרת הבלוטוס דרך משדר במצת. (רכב 2007....)
עד כאן הכל טוב ויפה וככה זה כבר עובד לי למעלה משנתיים.
אממה, שבימים האחרונים הבלוטוס מתחבר, אבל לא שומעים כלום!
בדקתי והשמע בטלפון על הכי גבוה.
מה זה יכול להיות?
תודה.תבדוק באוזניות בלוטוס אחרות האם הבעיה בפלאפון או ברכב
מישהו כתב באשכול אחר שבפלאפונים של שיואמי לא מקבלים התראות...תודה.
הבעיה הסתדרה מאליה אחרי כמה ימים.
ובענייני דיומא -
למה אני לא מקבל התראות של פיקוד העורף לטלפון?
(דור 4, מכשיר תומך עם סים כשר)
בטח שמקבל לי הוא כן מקבלמישהו כתב באשכול אחר שבפלאפונים של שיואמי לא מקבלים התראות...
מעניין.בטח שמקבל לי הוא כן מקבל
מישהו אולי יודע על שעון חכם שמתחבר לשיומי חצי טאצ?
לא קשור. יש לי קין1 עם SMSים ובו לא מקבלf21מקבל הודעה כתובה כזאת אולי כי יש לי אסמסים?
מוזר כי לי הוא כן מקבללא קשור. יש לי קין1 עם SMSים ובו לא מקבל
קין1? איזו גרסא?מוזר כי לי הוא כן מקבל
לי יש F22מישהו כתב באשכול אחר שבפלאפונים של שיואמי לא מקבלים התראות...
אגב יש לך מספר כשר?לא קשור. יש לי קין1 עם SMSים ובו לא מקבל
לפי מה שהבנתי זה לא משנה איזה דגם.מעניין.
כי גם לי הוא לא מקבל.
איזה דגם יש לך?
לאאגב יש לך מספר כשר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים