אין דבר כזה, כולם קיבלו (גם מי שלא רצה) סכום מסויים של הלוואה מאגוז. (ומי שרצה לפרוע היה צריך להגדיל את הסכום למינימום של 10% ממסגרת האשראי בגלל שזה הסכום המינימלי לפרעון).הי
יש למישהו מושג על הריבית שיצטרכו לשלם גם מי שלא לקח הלוואה מאגוז?
אשמח לקבל פרטים
למה ועל מה?
מזאתמרת?אין דבר כזה, כולם קיבלו (גם מי שלא רצה) סכום מסויים של הלוואה מאגוז. (ומי שרצה לפרוע היה צריך להגדיל את הסכום למינימום של 10% ממסגרת האשראי בגלל שזה הסכום המינימלי לפרעון).
חוץ מזה יהיה תשלום לציפחה של עליית המדד אולי לזה התכוונת (לבנתיים נראה לי שזה כאחוז אך יתכן שאני טועה).
יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?עניין חשוב שציפחה טרחו רק כעת להדגיש!
כל סכום שנפרע מהון עצמי ולא נלקח מאגוז ינוכה גם מהמשכנתא העתידית
ומי שהפך עולמות ולא לקח מאגוז בכלל, איבד לחלוטין את הזכות למשכנתא בתנאי אשראי לדיור!
זה בעיה שדיברו עליה הרבה בקו של רוכשי דירות אחיסמךיש למישהו מושג מה אפשר לעשות?
משפחת שקנתה דירה באחד הבנינים בפרויקט
משום מה את הבנין הזה לא התחילו כלל לבנות
אבל החברה כבר לקחה את ההלוואה מאגוז כך שהם משלמים כל חודש סכומים על הלוואה שבכלל לא הלכה לדירה שלהם
יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזאת?
לא לגמריעניין חשוב שציפחה טרחו רק כעת להדגיש!
כל סכום שנפרע מהון עצמי ולא נלקח מאגוז ינוכה גם מהמשכנתא העתידית
ומי שהפך עולמות ולא לקח מאגוז בכלל, איבד לחלוטין את הזכות למשכנתא בתנאי אשראי לדיור!
מנין לך?זה בעיה שדיברו עליה הרבה בקו של רוכשי דירות אחיסמך
יש עכשיו 2 בנינים של הגני ילדים שקיבלו היתרים
מאמינה שעכשיו יריצו אותם
נשאר רק הבנין של המכולת בלי היתר
מה מספר הקו? איך מתחברים?זה בעיה שדיברו עליה הרבה בקו של רוכשי דירות אחיסמך
יש עכשיו 2 בנינים של הגני ילדים שקיבלו היתרים
מאמינה שעכשיו יריצו אותם
נשאר רק הבנין של המכולת בלי היתר
זה הציטוט שאליו התכוונת?אין דבר כזה, כולם קיבלו (גם מי שלא רצה) סכום מסויים של הלוואה מאגוז. (ומי שרצה לפרוע היה צריך להגדיל את הסכום למינימום של 10% ממסגרת האשראי בגלל שזה הסכום המינימלי לפרעון).
חוץ מזה יהיה תשלום לציפחה של עליית המדד אולי לזה התכוונת (לבנתיים נראה לי שזה כאחוז אך יתכן שאני טועה).
זה לא יאומן שלאף אחד אין מושג על התשלומים ריביות ועוד.......חוץ מזה יהיה תשלום לציפחה של עליית המדד אולי לזה התכוונת (לבנתיים נראה לי שזה כאחוז אך יתכן שאני טועה).
למשהו יש מושג כמה זה באמת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים