עזרה יש לכם דירה (על הניייר) בפרויקט "ועד משתכני אחיסמך"? - הצטרפו!

מצב
הנושא נעול.
לכל חברי אחיסמך היקרים.
שנה טובה ומוצלחת.
שנה של אכלוס ואושר (עושר)
בזאת ההזדמנות אנו מבקשים סליחה עם קרה תקלה תחת ידינו ומישהו נפגע מתגובה כלשהיא

הי
יש למישהו מושג על הריבית שיצטרכו לשלם גם מי שלא לקח הלוואה מאגוז?
אשמח לקבל פרטים
למה ועל מה?

הי
יש למישהו מושג על הריבית שיצטרכו לשלם גם מי שלא לקח הלוואה מאגוז?
אשמח לקבל פרטים
למה ועל מה?
אין דבר כזה, כולם קיבלו (גם מי שלא רצה) סכום מסויים של הלוואה מאגוז. (ומי שרצה לפרוע היה צריך להגדיל את הסכום למינימום של 10% ממסגרת האשראי בגלל שזה הסכום המינימלי לפרעון).
חוץ מזה יהיה תשלום לציפחה של עליית המדד אולי לזה התכוונת (לבנתיים נראה לי שזה כאחוז אך יתכן שאני טועה).

אין דבר כזה, כולם קיבלו (גם מי שלא רצה) סכום מסויים של הלוואה מאגוז. (ומי שרצה לפרוע היה צריך להגדיל את הסכום למינימום של 10% ממסגרת האשראי בגלל שזה הסכום המינימלי לפרעון).
חוץ מזה יהיה תשלום לציפחה של עליית המדד אולי לזה התכוונת (לבנתיים נראה לי שזה כאחוז אך יתכן שאני טועה).
מזאתמרת?
אם לא לקחנו מהם כלום
כמה אנחנו צריכים לשלם?
ונראה לכם שהמחיר שהם מדברים עליו עכשיו ישאר?

זה פשוט מתסכל לא לא לדעת מה יהיה הסכום המדויק
אנשים רוצים ליתארגן על עצמם

עניין חשוב שציפחה טרחו רק כעת להדגיש!
כל סכום שנפרע מהון עצמי ולא נלקח מאגוז ינוכה גם מהמשכנתא העתידית
ומי שהפך עולמות ולא לקח מאגוז בכלל, איבד לחלוטין את הזכות למשכנתא בתנאי אשראי לדיור!

ומי שהפך עולמות ולא לקח מאגוז בכלל, איבד לחלוטין את הזכות למשכנתא בתנאי אשראי לדיור!
יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?
משפחת שקנתה דירה באחד הבנינים בפרויקט
משום מה את הבנין הזה לא התחילו כלל לבנות
אבל החברה כבר לקחה את ההלוואה מאגוז כך שהם משלמים כל חודש סכומים על הלוואה שבכלל לא הלכה לדירה שלהם

יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזאת?

יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?
משפחת שקנתה דירה באחד הבנינים בפרויקט
משום מה את הבנין הזה לא התחילו כלל לבנות
אבל החברה כבר לקחה את ההלוואה מאגוז כך שהם משלמים כל חודש סכומים על הלוואה שבכלל לא הלכה לדירה שלהם

יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזאת?
זה בעיה שדיברו עליה הרבה בקו של רוכשי דירות אחיסמך
יש עכשיו 2 בנינים של הגני ילדים שקיבלו היתרים
מאמינה שעכשיו יריצו אותם
נשאר רק הבנין של המכולת בלי היתר

לא לגמרי
יש אפשרות אם תוכיח לבנק שלקחת הלוואה ממקום אחר

יש למישהו מושג על הריבית הזאת?
וכמה יכול ליתיייקר?

מאמינה שעכשיו יריצו אותם
מנין לך?

מאמינה שעכשיו יריצו אותם
מה מספר הקו? איך מתחברים?

למשהו יש מושג כמה זה באמת

זה הציטוט שאליו התכוונת?
פעם הבאה תצטטי
למשהו יש מושג כמה זה באמת
זה לא יאומן שלאף אחד אין מושג על התשלומים ריביות ועוד.......
נשמח שיעלה מישהו ויסביר

בטעות עשיתי העתק הדבק במקום צטט הודעה אבל התכוונתי להדגיש רק את החלק של עליית המדד כי כל השאר מאוד ברור

קבוצת אגוז כחלק מהליווי נתנה הלוואה של 15 מליון עבור הפרוייקט כולו והיום שהתעכב ענין הליווי ציפחה השתמשה בכסף של ההלוואה בשביל לא לעצור את הבניה וזה ה18000 שעליהם דברו שאותם היה אפשר לפרוע מזמן רק בשביל לפרוע היה צריך להגדיל את החוב ל10 אחוז ממסגרת האשראי ואת ענין המשכנתא כל הזמן הדגישו שרק מי שיקח את ההלוואה מאגוז זה יחשב ההלוואה מוכרת למשכנתא לדיור

upload_2018-9-14_17-19-34.png

לזה אתם מתכוונים?
ומזאתמרת 10 אחוז ממסגרת האשראי כמה זה בכסף?
אשמח אם תפרטו
ואיך אפשר לבדוק אם פרענו את זה?

כשאשרו לכם את הליווי הסכום המלא שכתבו לכם שאושר הוא מסגרת האשראי שלכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה