עזרה יש לכם דירה (על הניייר) בפרויקט "ועד משתכני אחיסמך"? - הצטרפו!

מצב
הנושא נעול.
סליחה אולי טעיתי. דברו בווטסאפ על בנייה של גנים אבל אולי לא הכוונה לאלו של הבניינים. (אני לא שמעתי את הווטסאפ)

אני הבנתי שהבנינים עם הגנים קיבלו אישורים
הגנים שנמצאים במבנה לבד, 4 גנים כבר בנויים עם מתקנים בחצר וארגז חול
הבנין של המכולת עדיין לר קיבל אישור

אני הבנתי שהבנינים עם הגנים קיבלו אישורים
הגנים שנמצאים במבנה לבד, 4 גנים כבר בנויים עם מתקנים בחצר וארגז חול
הבנין של המכולת עדיין לר קיבל אישור
כן אבל זה לא קשור לבנינים של ציפחה זה גני עירייה
אבל ב"ה מתקדמים נפלא
בעז"ה עד פסח.....

אחיסמך.jpg

כיוון שלפני כמה חודשים אמרו לי לפחות לגבי 22 שעדיין לא בנו ולכן מעניין אותי לשמוע ממשהו שהיה שם
הייתי שם אבל אין לי מושג איפה הבניין הזה בפעם הבאה אני אבדוק
יש לכם מושג למה לא התחילו לבנות אותו?

זה לא לחץ...
זה הזמן לרשום ילדי חיידר לשנת תש"פ
בדיוק תהיתי לעצמי מה אני אמורה לעשות עם בני בן 2.5 שצריך לעלות לחיידר שנה הבאה

אם כבר אז מכניסים כאן גם את הגנים והמעונות, למה לא?

כתוב שם על החורף הקרוב זה החורף הזה?
מה עם הקיץ?

בהחלט זה הזמן...
ביתי עלתה השנה לכתה א'. אם לא יהיה בית ספר מסודר לבנות, אשלח אותו ללמוד בעיר אחרת? ואחרי שנה שיפתח היא תחזור לשכונה? כל שנה תלמד בבית ספר אחר??[/QUOTE
השאלה הגדולה אם באמת יש לו הקצאה או שהוא מנסה ליצור רושם של שליטה בכל המוסדות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה