- הוסף לסימניות
איזה בניין מעניין אותך?משהו יודע איזה בנינים עדיין לא בנו אצל ציפחה?
את הרוב בנו. חוץ מבניני הגנים ומרכז המסחרי
איזה בניין מעניין אותך?משהו יודע איזה בנינים עדיין לא בנו אצל ציפחה?
כן אבל זה לא קשור לבנינים של ציפחה זה גני עירייהאני הבנתי שהבנינים עם הגנים קיבלו אישורים
הגנים שנמצאים במבנה לבד, 4 גנים כבר בנויים עם מתקנים בחצר וארגז חול
הבנין של המכולת עדיין לר קיבל אישור
מה לא קשור?כן אבל זה לא קשור לבנינים של ציפחה זה גני עירייה
למה לא?התכוונתי לשאול לגבי בנינים 10 ו 22
לא קרה כלום הכל בסדרמה לא קשור?
הגנים הללו נבנים מכספי הרוכשים!!!!
גם קרקע וגם בניה
כיוון שלפני כמה חודשים אמרו לי לפחות לגבי 22 שעדיין לא בנו ולכן מעניין אותי לשמוע ממשהו שהיה שםלמה לא?
איך פותחים החורף הזה הרי עדין החרדים לא יתאכלסו?
הייתי שם אבל אין לי מושג איפה הבניין הזה בפעם הבאה אני אבדוקכיוון שלפני כמה חודשים אמרו לי לפחות לגבי 22 שעדיין לא בנו ולכן מעניין אותי לשמוע ממשהו שהיה שם
תודההייתי שם אבל אין לי מושג איפה הבניין הזה בפעם הבאה אני אבדוק
יש לכם מושג למה לא התחילו לבנות אותו?
בהחלט זה הזמן...מה הלחץ?
בהחלט זה הזמן...
ביתי עלתה השנה לכתה א'. אם לא יהיה בית ספר מסודר לבנות, אשלח אותו ללמוד בעיר אחרת? ואחרי שנה שיפתח היא תחזור לשכונה? כל שנה תלמד בבית ספר אחר??[/QUOTE
השאלה הגדולה אם באמת יש לו הקצאה או שהוא מנסה ליצור רושם של שליטה בכל המוסדות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים