פצצת תאורה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
הייתי שמח לשמוע מנסיון לפי מה אתם קובעים את מחיר השכירות.
לפי מיקום בעיר, לפי העיר והגודל של היחידה \ הדירה.הייתי שמח לשמוע מנסיון לפי מה אתם קובעים את מחיר השכירות.
אני מבין שהמחירים תלויים גם בנתונים האלה מאידך זה תלוי לא פחות גם בהיצע וביקוש ובמחירים של היחידות האחרות (אם כולם משכירים בx אני לא יכול לדרוש מחיר אחר לגמרי.לפי מיקום בעיר, לפי העיר והגודל של היחידה \ הדירה.
2500 בפריפריה יחסית...
אנחנו לא התעדכנו ולא כלום...אני מבין שהמחירים תלויים גם בנתונים האלה מאידך זה תלוי לא פחות גם בהיצע וביקוש ובמחירים של היחידות האחרות (אם כולם משכירים בx אני לא יכול לדרוש מחיר אחר לגמרי.
לכן אני שואל איך מתעדכנים בנתוני השוק העדכניים.
כנ"לביקשתי מישא ברכה דו"ח בלי טלפונים של היחידות עם הנתונים הדומים לשלי
יכול להיות שאפשר לעשות הסכם שהשוכר ישלם לדוגמא 3200 ובעל היחידה או הדירה מביא לשוכר מהמעשר כספים שלו?בקשה קטנה: לפני שאתם מחליטים על המחיר, תזכרו שאת הסכום הזה אמורים להביא זוג צעיר [או גרוע יותר, זוג מחותנים..] שבמקרים רבים רבים אין להם איך לגמור את החודש, והם חיים בתנאים לא תנאים ע''מ להשיג ולחסוך עוד 50 ש''ח עוד 100 ש''ח, ולשלם את השכירות.
אנא תזכרו זאת!!
אף אחד עוד לא הפסיד מלהקל במקצת על אברכים.
הצלחה רבה ושפע רב לכולכם!!
אני לא רב, אבל ידועה דעת הרבה מפוסקי דורנו שאברכים בני תורה דינם כעניים ואפשר לתת להם כספי מעשר,יכול להיות שאפשר לעשות הסכם שהשוכר ישלם לדוגמא 3200 ובעל היחידה או הדירה מביא לשוכר מהמעשר כספים שלו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים