דיון יש לכם סיר ייעודי לביצים? איזה?

• הוסף לסימניות
משתמשים בסיר כלשהו, זה לא מקלקל את הסיר? איזה סיר ייעודי יש לכם?

• הוסף לסימניות
אני חולמת לקנות מכשיר לבישול ביצים. יש כאן למישהי להמליץ?

• הוסף לסימניות
אני חולמת לקנות מכשיר לבישול ביצים. יש כאן למישהי להמליץ?
לנו יש כבר שנים סיר חשמלי של אלקטרו חנן. קל ופשוט לתפעול.
זה מכשיר פשוט ולא מתוחכם, לא נראה לי שצריך משהו מיוחד בזה.

• הוסף לסימניות
לנו יש כבר שנים סיר חשמלי של אלקטרו חנן. קל ופשוט לתפעול.
זה מכשיר פשוט ולא מתוחכם, לא נראה לי שצריך משהו מיוחד בזה.
מצטרפת להמלצה.
יש היום מכשירים מצוינים לבישול ביצים, בהם ניתן לבשל עד 7 ביצים בכל פעם.
מכניסים את הביצים, מוסיפים מים בכמות הרצויה לפי כוסית המדידה המצורפת - עם אפשרות לבחור את אופן הבישול - רך, בינוני, קשה. כמה דפיקות על כל ביצה באמצעות השפיץ שבקצה הכוסית, ואז מפעילים את המכשיר.
המכשיר יצפצף בסיום הבישול.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הבעיה עם סיר רגיל?
ולמה אבנית?

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה.
יש היום מכשירים מצוינים לבישול ביצים, בהם ניתן לבשל עד 7 ביצים בכל פעם.
מכניסים את הביצים, מוסיפים מים בכמות הרצויה לפי כוסית המדידה המצורפת - עם אפשרות לבחור את אופן הבישול - רך, בינוני, קשה. כמה דפיקות על כל ביצה באמצעות השפיץ שבקצה הכוסית, ואז מפעילים את המכשיר.
המכשיר יצפצף בסיום הבישול.
איזה חברה/דגם יש לך?

• הוסף לסימניות
לי יש של אלקטרו חנן, מצוין פשוט ואסטטי, האמת שפעם היה בעזרה ואחווה ב50 ש"ח, לפני פורים רציתי למשלוח מנות ומצאתי רק בחנות אחרת ב100

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש סיר יעודי טפלון, כמו מחבת אבל עמוק.
מתכננת להשתדרג יום אחד לחשמלי
(בKSP יש ב80 ש"ח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אז זה מבוסס על מתכון שקוראים לו אגז בנדיקט - הבסיס הוא לחם כלשהו מעליו ביצה עלומה ורוטב הולנדייז.
הלחם אמור להיות יותר קטן ועבה אבל היה לי לחם פרוס רגיל אז השתמשתי בו, צרבתי אותו בחמאה על מחבת משתי הצדדים.
על הלחם שמתי סלמון מעושן ופרוסות אבוקדו שתיבלתי במלח פלפל וטיפה לימון סחוט
מעל הנחתי את הביצה עלומה - זה בעצם ביצה שמבשלים בצורה הבאה - ממלאים סיר מים עם קצת חומץ (זה עוזר לביצה להיאסף לא מרגישים את זה בטעם) ואז יוצרים עם כף מערבולת במרכז הסיר וכשהיא מתייצבת טיפה שופכים במהירות בתנועה אחת את הביצה למרכז המערבולת, הביצה מתגבשת ולא מתפזרת בסיר בזכות המערבולת ונראה לי בזכות החומץ. מחכים 3 דקות בערך ומוציאים עם כף מסננת בזהירות ממש שלא תישבר במים. זה יוצא דומה ברעיון לביצת עין - החלמון נשאר נוזלי והחלבון מגובש רך סביבו. כשאוכלים זה מתפרק על הלחם ונוזל טעיםםםם
על הרוטב הולנדייז ויתרתי כי זה היה נראה לי לא לטעמי כי זה מורכב מחלבונים שלא עברו בישול.

בעיקרון זה הולך שנותנים ביס והביצה נשפכת יפה כזה
במקרה זה חתכתי בסכין בשביל ההדגמה
יצא טעיםםםםםםםםם קיצוני
סרטון של הביצה כשהיא נחתכת (פתוח בנטפרי)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה