יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.
חושבים למחזר משכנתא קבלנו הצעה נשמח לשמוע מה אומרים עליה
האם שווה או שאפשר להשיג זול יותרצפה בקובץ המצורף 1074866
החיסכון שכתוב בסוף נובע מקיצור תקופת ההלוואה, שזה אתם יכולים לעשות בלי המחזור, אלא פשוט לשלם עכשיו או בעתיד הקרוב עם סכומים שתחסכו בעצמכם, חלק מההלוואה ולקצר את התקופה שלה.

• תודה
Reactions: szn
חושבים למחזר משכנתא קבלנו הצעה נשמח לשמוע מה אומרים עליה
האם שווה או שאפשר להשיג זול יותרצפה בקובץ המצורף 1074866
אני באופן אישי לא ממליץ בכלל.
ריבית הפריים כרגע בסיכון לעלייה!
המדד ודאי עולה!
אין שום דבר קבוע ויציב במשכנתא הזו.
יותר מידי פריים, וקצ במקום קלצ.
אל תתפתו אחרי מחירים של כסף זול ומסוכן..
[אם זה נעשה בעזרת יועץ/חברה, זה ממש לא בסדר מבחינתי. כי זה לצוד את העין של הלקוח במספרים קטנים, בלי לספר לו את האמת שמאחורי התמונה הכוללת והנכונה].
סורי על התגובה - אבל אני רוצה לשמור עליכם!

ריבית הפריים כרגע בסיכון לעלייה!
השאלה בכמה זה צפוי לעלות?

למשל אם הקל"צ עכשיו ממוצע של 3.5
והפריים יוצא 1.5

השאלה כמה סיכוי שזה יעלה ביותר מ-2% ויעקוף את הקלצ 3.5

פריים בעשרות שנים האחרונות גם היה יותר מ15%.
אבל אם תקחו הכל בקלץ, סביר שזה לא יהיה 3.5 אלא קרוב ל5.

בנוסף על פריים אין עמלות פירעון מוקדם, כך שרשמית תמיד אפשר למחזר רק את החלק של הפריים, כמובן שאם הפריים יהיה 4% הקלץ יהיה 6-8%.

• תודה
Reactions: szn
היי,
שאלה לגבי החזר סכום חודשי מינמלי
מה הסכום המינימלי (בערך) שאפשר לקבל על הנתונים הבאים?
דירה - ראשונה (ז״א החלפת דירה) - מחיר 1,450,000 שח
הון עצמי: 1,150,000
זמן החזרים - מקסימום 20 שנה

השאלה כתובה בצורה לא מובנת.

אבל החזרים ל20 שנה להלוואה של 300,000 זה מקסימום כ1500 ש"ח

אם כבר מדברים פה על מחיזור,
יש המלצה על יועץ תותח למיחזור משכנתא לטאבו משותף,
אמרו לי שזה לא ממש משתלם בטאבו משותף, יש פה מישהו עם נסיון בנושא?

עד איזה גיל נותנים משכנתא? גיל 73 עובר בבנקים?

אם כבר מדברים פה על מחיזור,
יש המלצה על יועץ תותח למיחזור משכנתא לטאבו משותף,
אמרו לי שזה לא ממש משתלם בטאבו משותף, יש פה מישהו עם נסיון בנושא?
כן. לי יש.
אין כזה כלל גורף, וזה אפילו על גבול הבדיחה.
השאלה מה מהות העסקה - מה מטרת ההלוואה, ועוד הרבה שאלות שצריך לבדוק.
אבל ברור שיכולה להיות כדאיות.

האם משהו יודע להסביר לי למה אני צריך ערב תמך יש לי הון עצמי גבוה ואני צריך משכנתא של 150.000 וביקשו מימני ערב שישלם כול חודש 20% מהסכום

האם משהו יודע להסביר לי למה אני צריך ערב תמך יש לי הון עצמי גבוה ואני צריך משכנתא של 150.000 וביקשו מימני ערב שישלם כול חודש 20% מהסכום
בגלל שההכנסות שלך לא סיפקו את הבנק.
כמה פשוט!
אגב, הלכת לבד או עם יועץ?

אשמח לדעת איפה ניתן ללמוד יעוץ משכנתאות?

הלכתי לבד, אבל כמה הכנסה צריך איך זה עובד?
לכמה שנים רציתם?
צריך בעיקרון הכנסה פנויה בגובה של *3.5 מגובה ההחזר החודשי הרצוי.

אגב הלוואה של 150,000 אפשר לנסות להשיג בלי הליך משכנתא אלא דרך חברות אשראי והלוואה בנקאית רגילה.

לכמה שנים רציתם?
צריך בעיקרון הכנסה פנויה בגובה של *3.5 מגובה ההחזר החודשי הרצוי.

אגב הלוואה של 150,000 אפשר לנסות להשיג בלי הליך משכנתא אלא דרך חברות אשראי והלוואה בנקאית רגילה.
וכמה הריביות זה הרבה יותר ממשכנתא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה