- הוסף לסימניות
- #2,781
לא משהו מיוחד בכלל..אשמח לדעת אם זו הצעה טובה
צפה בקובץ המצורף 1159181
לא משהו מיוחד בכלל..אשמח לדעת אם זו הצעה טובה
צפה בקובץ המצורף 1159181
מה כדאי לשפר?לא משהו מיוחד בכלל..
כל החלק השלישי יקר מאוד!!מה כדאי לשפר?
תודה.צריך להיזהר ולא למחזר את כל המשכנתא כי יש מסלולים שהם זולים ולא שווה לגעת בהם,
במחזור פנימי ישנה אפשרות למחזר רק חלק מהמסלולים,יש אפשרות למחזר רק חלק מהמסלולים?
יקר.אם אפשר חוות דעת קיבלתי משכנתא מדרגה שניה לשיפוץ 70 אחוז מימון תןדה.
לא זה בבנק אחריקר.
למה דרגה שניה?
זה לא נקרא דרגה שניה. זה באותו בנק שיש לכם את המשכנתא המקורית. לא?
לא הבנתי. בנק מזרחי נותן לכם משכנתא בדרגה שניה?לא זה בבנק אחר
כןלא הבנתי. בנק מזרחי נותן לכם משכנתא בדרגה שניה?
משהו פה לא כ"כ ברור לי. יש לכם היום משכנתא בבנק אחר, ובנק מזרחי הסכים לתת לכם בדגרה שניה?
לא הבנתי למה שלא יסכימו הם רוצים כסף לא?משהו פה לא כ"כ ברור לי. יש לכם היום משכנתא בבנק אחר, ובנק מזרחי הסכים לתת לכם בדגרה שניה?
עד כמה שידוע לי, אין דבר כזה, אא"כ אתם ממחזרים את כל המשכנתא.
יש לכם היום משכנתא בבנק אחר?לא הבנתי למה שלא יסכימו הם רוצים כסף לא?
כן בדיסקונטיש לכם היום משכנתא בבנק אחר?
אז מזרחי לא יתנו לכם משכנתא בדרגה שניה.כן בדיסקונט
אמרנו והם נתנואז מזרחי לא יתנו לכם משכנתא בדרגה שניה.
כשביקשתם את האישור עקרוני אמרתם להם שיש לכם עוד משכנתא?
מוזר מאוד. לדעתי היתה פה איזשהו אי הבנה.אמרנו והם נתנו
מוזר זה מציאות שנתנו סתם מענין איזה ריביות קיבלתם?מוזר מאוד. לדעתי היתה פה איזשהו אי הבנה.
בררתי על הנושא הזה הרבה, והאופציה היחידה לקחת בדרגה שניה זה או בבנק ירושלים או בחוץ בנקאי.
כדאי לכם לבדוק את זה שוב.
אולי כדאי לכם לשאול את היועצים שפה, כי לא נראה לי שתקבלו את הכסף ממזרחי בדרגה שניה.מוזר זה מציאות שנתנו סתם מענין איזה ריביות קיבלתם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים