- הוסף לסימניות
- #2,881
תמהיל גרוע וריביות גרועות.מה דעתכם על התמהיל הבא:
645000 פריים 2.3%
655000 קל"צ 4.74
650000 צמוד משתנה עוגן תשואת אג"ח 2.79%
649000 צמוד משתנה עוגן תשואת אגח 2.5 שנים 2.79%
תודה מראש
תמהיל גרוע וריביות גרועות.מה דעתכם על התמהיל הבא:
645000 פריים 2.3%
655000 קל"צ 4.74
תודה מראש
לא הגיוני, אין פה שליש קבועה.מה דעתכם על התמהיל הבא:
645000 פריים 2.3%
655000 קל"צ 4.74
תודה מראש
יש, זה מחולק שליש כל המסלול,לא הגיוני, אין פה שליש קבועה.
הריביות סבירות, יש עוד מה לשפר,645000 פריים 2.3%
655000 קל"צ 4.74
צמוד בריבית של 2שלום לכל היועצים והמבינים
יש לי 50000 אלף לפרוע מה עדיף צמוד בריבית של2.00 או פריים רגיל
תודה מראש
מאד תלוי מקרהמה התשלום המקובל לשלם ליועץ משכנתאות על מיחזור משכנתא?
אני הייתי מציע לו כן לבדוק זאת היטב, כי אני אישית היה לי משכנתא בפועלים, וגם משכתי בשלבים, ורצו להעלות לי את הריבית בעוד אחוז, מכיון שסברו שפג התוקף, ולאחר שהוכחתי להם מעל לכל ספק שהתוקף לא פג, והרמתי את הסניף על הרגלים [היה לי הוכחות שהאריכו לי את התוקף], זה הסתדר בסוף, ונשאר לי אותו גובה ריבית כמו בהתחלה [עם שינוי קליל של 0.02 כלפי מטה - כלומר, לטובתי].אין קשר לצערי..
בדר"כ יועץ מסביר את זה גם.
בכל בנק אחר, הייתם יכולים למשוך ראשית את הקל"צ ולקבע אותו, ורק אח"כ את הפריים למשל שבלאה"כ ישתנה גם אם משכתם וגם אם לא.
תכל'ס, אין מה לעשות כעת.
המקום ימלא .. אמן.![]()
תודה רבה על ההערה החשובה!תוספת להודעה קודמת:
משכתי כן חלק מהקל"צ מהתחלה [כמו שהמליץ לי הפקיד, בשביל לקבע אותו - כדבריך], והסיפור היה על החלק שעדיין לא משכתי, ואולי זה הסיבה לחילוק בין המקרים [אם אכן יש חילוק].
אבל זה שוה בדיקה...
אני מדבר לא על התוקף של האישור העקרוני, הייתי כמעט שנתיים אחרי הוצאת התשלום הראשון במשכנתא. מעבר לאישור העקרוני יש למשכנתא תוקף עד קבלת הדירה [בקניית דירה מקבלן]. והם טענו שהתוקף הזה חלף, ולכן העלו את הריבית של הקל"צ באחוז, על זה נלחמתי, ולאחר שעה בסניף, כשהבהרתי שאני ילך עם זה עד הסוף, הענין הסתדר...תודה רבה על ההערה החשובה!
ככל ואתה בתקופת אישור התוקף של האישור העקרוני, תריב על התוקף כמה שתרצה.
השואל ההוא שאל על תקופה של הרבה אחרי, והשאלה היתה האם קלצ היא ריבית קבועה, ועל זה עניתי, שיש עוגן ומרווח.
לא יעזור לריב כאן, זה פשוט מקרה אחר.
זה נשמע שאתה צודק,אני מדבר לא על התוקף של האישור העקרוני, הייתי כמעט שנתיים אחרי הוצאת התשלום הראשון במשכנתא. מעבר לאישור העקרוני יש למשכנתא תוקף עד קבלת הדירה [בקניית דירה מקבלן]. והם טענו שהתוקף הזה חלף, ולכן העלו את הריבית של הקל"צ באחוז, על זה נלחמתי, ולאחר שעה בסניף, כשהבהרתי שאני ילך עם זה עד הסוף, הענין הסתדר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים