- הוסף לסימניות
- #2,981
אנחנו יכולים לעלות החזר חודשי. כמובן רק אם זה באמת יכול לחסוך כסף.לענות מקצועי זה חשוב לדעת ה תוכלו להעלות את ההחזר החודשי כדי לדעת אם כדאי.
תודה!!
אנחנו יכולים לעלות החזר חודשי. כמובן רק אם זה באמת יכול לחסוך כסף.לענות מקצועי זה חשוב לדעת ה תוכלו להעלות את ההחזר החודשי כדי לדעת אם כדאי.
הייתי מצמצם תקופה בפריים תמורת העלאת ההחזר, הקל"צ זה לא משהו שאפשר להשיג היום, ואולי בהמשך למחזר בתקופה רגועה יותר.אנחנו יכולים לעלות החזר חודשי. כמובן רק אם זה באמת יכול לחסוך כסף.
תודה!!
להחזיר משמעותית יותר?? כמה לחודש??אנחנו יכולים לעלות החזר חודשי. כמובן רק אם זה באמת יכול לחסוך כסף.
תודה!!
סביבות ה1000 -1500 כמה שידרשלהחזיר משמעותית יותר?? כמה לחודש??
מה המייל?תשלחי לי מייל אני יתן לך רעיון שיכול ממש להיטיב לך
m45840000# gmail.comמה המייל?
מה הכוונה לא רלוונטי? אני ממש לא מבינה בזה.. אשמח אם תסביר יותראז לחלוטין לא רלוונטי!
מה שהיה לפני כ"כ הרבה זמן, אינו מדד - וגם אינו מחייב את הבנק.מה הכוונה לא רלוונטי? אני ממש לא מבינה בזה.. אשמח אם תסביר יותר
הם יותר קשוחים.. לא מסכימים להוציא כאלה הודעותמי יודע מה אפשר לעשות על הלוואה מהגמ"ח המרכזי בשביל המשכנתא?
יש מסמך שאפשר להוכיח לבנק שזה לא הלוואה או משהו כזה?
תוכל להסביר למתחילה כמוני, למה דוקא הפריים, הרי זה הריבית הכי נמוכה....הייתי מצמצם תקופה בפריים תמורת העלאת ההחזר, הקל"צ זה לא משהו שאפשר להשיג היום, ואולי בהמשך למחזר בתקופה רגועה יותר.
אבל אם אתם מסוגלים להחזיר יותר תעשו זאת!!!!!
כל כסף שנמצא בחוץ עולה ריבית כל חודש.
ישנם כמה פתרונות תשאלו את הנציג פיני רובין 0527625267 יעזור לכם.מי יודע מה אפשר לעשות על הלוואה מהגמ"ח המרכזי בשביל המשכנתא?
יש מסמך שאפשר להוכיח לבנק שזה לא הלוואה או משהו כזה?
אני חושב שונה. מקצר תקופה על המלצהייתי מצמצם תקופה בפריים תמורת העלאת ההחזר, הקל"צ זה לא משהו שאפשר להשיג היום, ואולי בהמשך למחזר בתקופה רגועה יותר.
אבל אם אתם מסוגלים להחזיר יותר תעשו זאת!!!!!
כל כסף שנמצא בחוץ עולה ריבית כל חודש.
אשמח אם תעדכנו אותיישנם כמה פתרונות תשאלו את הנציג פיני רובין 0527625267 יעזור לכם.
כתבתי מהבטן, אם חישבת אתה צודק.נכון שהוא מחייב עמלה. ועדיין לדעתי החיסכון פה יותר משמעותי. בעיקר בקיצור תקופה..
והקנס?? גם אם יש הוא לא משמעותי הוא רק עד התחנת יציאה
זו משכנתא קיימת כברמה שהיה לפני כ"כ הרבה זמן, אינו מדד - וגם אינו מחייב את הבנק.
אם זו משכנתא קיימת כבר, צריך לחשוב אם יש מה למחזר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים