- הוסף לסימניות
- #3,081
צריך לראות כל דבר לגופו. לעשות שיקלול. ולהחליט אם שווה או לאהעיניין הוא שיש למו ריביות של לפני שנתיים,יש כזה דבר שבנק יתן לנו כמו ריביות של אז אפילו היום?
צריך לראות כל דבר לגופו. לעשות שיקלול. ולהחליט אם שווה או לאהעיניין הוא שיש למו ריביות של לפני שנתיים,יש כזה דבר שבנק יתן לנו כמו ריביות של אז אפילו היום?
אפשר לכתוב לך במייל ולשאול אותך יותר לעיניין?צריך לראות כל דבר לגופו. לעשות שיקלול. ולהחליט אם שווה או לא
בהר יונה ספציפית בוודאי שלא שווה לחכות כי זה בערך 10,000 למטר כשהמחיר בפריפריה במחיר למשתכן למיטב דעתי היום זה 9,000 למטר כך שבעוד 5 שנים בוודאי יהיה יותרנרשמנו אבל לא זכינו שווה לחכות לעוד הגרלות בקצב הזה שהמחירים עולים?
אתה בטוח שיש עדיין דירות ב10,000 למטר בהר יונה ?בהר יונה ספציפית בוודאי שלא שווה לחכות כי זה בערך 10,000 למטר כשהמחיר בפריפריה במחיר למשתכן למיטב דעתי היום זה 9,000 למטר כך שבעוד 5 שנים בוודאי יהיה יותר
בשמחהאפשר לכתוב לך במייל ולשאול אותך יותר לעיניין?
אני בדיוק כמוך.בוקר טוב
יש לי מסלול צמוד למדד משתנה כל 2.5 שנה, של 150 אלף ש"ח, בריבית 1.65
בעקבות המדד שרק עולה ועולה,
הייתם ממליצים לי לעשות מחזור, או שעם ריבית כזו נמוכה שווה להשאר
אשמח לתשובה תודה רבה
בוקר טוב
יש לי מסלול צמוד למדד משתנה כל 2.5 שנה, של 150 אלף ש"ח, בריבית 1.65
בעקבות המדד שרק עולה ועולה,
הייתם ממליצים לי לעשות מחזור, או שעם ריבית כזו נמוכה שווה להשאר
אשמח לתשובה תודה רבה
צהריים טובים לשניכם!אני בדיוק כמוך.
החודש עלה לי החוב,ויוצא שבעצם אני משלם משכנתא שנה ולא הורדתי את הקרן בכלל
אני כעת ממחזר את זה לפריים
כמובן אני לא ממומחה.נראה מה יגידו פה
לא פוגע בקרן ובעז''ה אולי עוד שנה שנתיים ירד ומרוויחים את הירידהמה שהייתי ממליץ לכם - לקחת הלוואה בנקאית פרוסה ל10 שנים בריבית פריים מצויינת (נניח +1% / +1.5%), ולסלק את המסלול הצמוד.
אחרת, זה יהיה כנראה מחזור פנימי, ואז צריך לבחון חלופות לא צמודות, שיהיו לבטח יותר יקרות.
אגב, לגבי הפריים -
הנגיד הולך להכריז על עלייה של 0.75% בקרוב.. כך מסתמן.
כך שגם פריים לא מאד מרנין את הלב, אבל לפחות לא פוגע בקרן.
רגע -לא פוגע בקרן ובעז''ה אולי עוד שנה שנתיים ירד ומרוויחים את הירידה
אגב,אם מישהו מעוניין מצאתי אחד שהיציע לי הלוואה 150K ל10 שנים החזר של 1500 לשנה ריבית 3.25....
נשמח לשמוע פרטים מי זה.אגב,אם מישהו מעוניין מצאתי אחד שהיציע לי הלוואה 150K ל10 שנים החזר של 1500 לשנה ריבית 3.25....
זה היה פריים פלוס (ואם הפריים עולה אז גם עולה)רגע -
מה זה המישהו הזה?
זו הלוואה לבנה, מהכסף שלו? מה הבטוחות שלו?
והריבית היא קל"צ, או פריים + 3.25%?
אם זה פריים + 0.5%, זה זול מידי..
מה האינטרס שלו, וכמה הוא לוקח על ה"שירות" הזה?
או שזה הלוואה מהבנק - בטח בהצטרפות..?
לא.זה היה פריים פלוס (ואם הפריים עולה אז גם עולה)
השירות עולה 3000 רק אחרי סגירת ההלוואה
פירסום באחד העיתונים השבועיים בערים החרדיות
אתה רוצה את המספ' שלו??
לא התבטתי נכון _בכלל)לא!
ככל ומדובר בלקוחות טובים וסטנדרטים -
אני רוצה שתברח ממנו.... מהר!!
זו ריבית יחסית יקרה 6%!!
ניתן לקבל הרבה הרבה יותר טוב מזה, ובלי לשלם כזו עמלה יקרה!!
אל תתפתו אחרי כל מיני פירסומים במקומונים ועיתונים!
פליזז..
רק אתמול התקשר אליי חבר (אחד מהמאמנים והיועצים הגדולים במסילה) לשאול על הצעה שהמשפחה שהוא ליווה קיבלה מאחד מהגופים הכי מוכרים!!!(מפרסמים בלי סוף ביתד) הלוואה 200,000 בריבית של פריים 4%+, ועמלה של 12,000 ₪!
עצרנו אותם ברגע האחרון, יקבלו הלוואה בעז"ה בפריים 2.5%+ מקסימום וייתכן גם שבפחות בעז"ה. ובלי לשלם עמלה פסיכית כזאת.
זה כולל העברת פעילות ומשכורות וכדו'? באיזה בנק הוציאו לכם את ההלוואה? מה עוד דרשו ממכם?לא התבטתי נכון _בכלל)
הוא אמר לי 3.25 שזה כולל הפריים
ריבית יפה מאד.לא התבטתי נכון _בכלל)
הוא אמר לי 3.25 שזה כולל הפריים
התקשרתה?ריבית יפה מאד.
בהחלט מעניין.
לא הספקתי.התקשרתה?
שוב. אם זה לקוח טוב ללא הלוואות. יש כמה בנקים שיתנו בפריים פלוס ואפילו פריים נקילא הספקתי.
אעדכן אותך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים