יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.
אשמח לחו''ד המומחים
אני עומדת לפרוע מסלול מ"צ בחודש הקרוב
האם יש לתאריך הפירעון משמעות וא"כ מתי מומלץ לבצע את הפירעון

אשמח לחו''ד המומחים
אני עומדת לפרוע מסלול מ"צ בחודש הקרוב
האם יש לתאריך הפירעון משמעות וא"כ מתי מומלץ לבצע את הפירעון
עדיף לפני ה 1 לחודש ואז תחסכו עלות מדד ממוצע שהבנקים לוקחים בפרעון שבין ה1-15 לחודש . בלי קשר אם יש כבר את הכסף כל יום זה חיסכון ריבית יומי. את המדד של החודש כבר ספגתם. ⁰

• תודה
Reactions: E_Y
מה התמהיל הכי אידאלים היום מבחינת ריבית טובות וגם מבחינת סיכון?
האם שווה לשים כמה אחוזים של משתנה צמוד גם כשאין תוכנית לפירעון ב5 שנים הקרובות ?

שלום,
אני מצרפת לכאן קובץ עם פרוט משכנתא.
מה מייעצים המבינים, האם כדאי למחזר את המשכנתא עכשיו.
והאם יש אפשרות לקבל תנאים טובים יותר?
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• משכנתא.pdf
    KB 227.3 · צפיות: 87
תעלי קובץ עם הריביות שאת משלמת זה לא מפורט בדף
אבל כן רואים שיש לכם הרבה צמוד למדד ולכן הקרן לא יורדת אבל אולי זה עדיין משתלם כי אולי אתם משלמים ריביות נמוכות במסלולים האחרים
וכן צריך לדעת ממתי המשכנתא

תעלי קובץ עם הריביות שאת משלמת זה לא מפורט בדף
אבל כן רואים שיש לכם הרבה צמוד למדד ולכן הקרן לא יורדת אבל אולי זה עדיין משתלם כי אולי אתם משלמים ריביות נמוכות במסלולים האחרים
וכן צריך לדעת ממתי המשכנתא
1668670301685.png

המשכנתא מתחילת פברואר 21

מה אומרים על תמהיל הזה?
50 % מימון
950k
45% פריים נקי
45% קלץ 4.7
10% משתנה 3.6

הכל ל30 שנה

הי,
אשמח להתייחסותכם,
עלה לי הריביות בחודשים האחרונים בכ-900 ש"ח, המחשבה הראשונה שלי היא לעשות מחזור,
הבעיה היא, שבחודשיים האחרונים הלוואה נפרדת שיש לי בבנק עברה לפיגור לכמה ימים, זה עלול להזיק לי?

הי,
אשמח להתייחסותכם,
עלה לי הריביות בחודשים האחרונים בכ-900 ש"ח, המחשבה הראשונה שלי היא לעשות מחזור,
הבעיה היא, שבחודשיים האחרונים הלוואה נפרדת שיש לי בבנק עברה לפיגור לכמה ימים, זה עלול להזיק לי?
התכוונת להחזרים שעלו.
מחזור - הוא נזק כלכלי נורא, עדיף פתרונות אחרים. ויש..
פיגור בהחלט משפיע, אבל אם יש סיפור טוב - ניתן יהיה להתגבר על זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה