עכשיו אני תופס את הטעות שלי, הפריים הוא מינוס חצי, ולא 0.05 !יקר זה לא
עדיף לפני ה 1 לחודש ואז תחסכו עלות מדד ממוצע שהבנקים לוקחים בפרעון שבין ה1-15 לחודש . בלי קשר אם יש כבר את הכסף כל יום זה חיסכון ריבית יומי. את המדד של החודש כבר ספגתם. ⁰אשמח לחו''ד המומחים
אני עומדת לפרוע מסלול מ"צ בחודש הקרוב
האם יש לתאריך הפירעון משמעות וא"כ מתי מומלץ לבצע את הפירעון
תעלי קובץ עם הריביות שאת משלמת זה לא מפורט בדף
אבל כן רואים שיש לכם הרבה צמוד למדד ולכן הקרן לא יורדת אבל אולי זה עדיין משתלם כי אולי אתם משלמים ריביות נמוכות במסלולים האחרים
וכן צריך לדעת ממתי המשכנתא
מצויין.מה אומרים על תמהיל הזה?
50 % מימון
950k
45% פריים נקי
45% קלץ 4.7
10% משתנה 3.6
הכל ל30 שנה
ההלוואה כולה לדיור?
כן.ההלוואה כולה לדיור?
הפריים גבןה בצורה קיצונית, יש לכך הסבר?
לדעתי המצ גם גבוה מאוד ביחס לתקופה שהלוואה נלקחה וביחס לתמהילהפריים גבןה בצורה קיצונית, יש לכך הסבר?
לא.הפריים גבןה בצורה קיצונית, יש לכך הסבר?
לא בהכרח.לא.
מה שאומר שבכל מקרה שווה לנו עכשיו למחזר אותה?
מה הסיבה שתמחרו את המשכנתא ככה? היה משהו מיוחד?לא.
מה שאומר שבכל מקרה שווה לנו עכשיו למחזר אותה?
התכוונת להחזרים שעלו.הי,
אשמח להתייחסותכם,
עלה לי הריביות בחודשים האחרונים בכ-900 ש"ח, המחשבה הראשונה שלי היא לעשות מחזור,
הבעיה היא, שבחודשיים האחרונים הלוואה נפרדת שיש לי בבנק עברה לפיגור לכמה ימים, זה עלול להזיק לי?
אפשר רמז?. ויש..
כן, ברורהתכוונת להחזרים שעלו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים