- הוסף לסימניות
- #4,961
פריים כיום הוא 5.8 יתרה כולל עמלה 151,000מה הריבית בשתיהם?
אין עוד מסלול?
והמשתנה הוא 3.092 יתרה 77,594
ויש עוד מסלול שהוא קבוע והוא מאוד נוח אז כרגע אני לא רוצה לגעת בו
פריים כיום הוא 5.8 יתרה כולל עמלה 151,000מה הריבית בשתיהם?
אין עוד מסלול?
מתי התאריך שינוי עוגןפריים כיום הוא 5.8 יתרה כולל עמלה 151,000
והמשתנה הוא 3.092 יתרה 77,594
ויש עוד מסלול שהוא קבוע והוא מאוד נוח אז כרגע אני לא רוצה לגעת בו
2026 .08מתי התאריך שינוי עוגן
והקל"ץ ל25 שנהשכחתי לציין ששתי המסלולים הנוספים ל 30 שנה.
ומ"צ הוא כל 5.
תצמצם בפריים2026 .08
הורדה מהפריים הכי יקל עליך בהחזר החודשי,יש לי עכשיו להחזיר באיזור 115000 ש'ח איזה מסלול כדאי לי לפרוע
יש לציין שהמשכנתא היא לעוד 24 שנה
אבקש לשמוע את חוו'ד של מומחי הפורום שמייעצים בשמחה תמיד לכל פונה
[וזה הזדמנות להודות להם על זה]
מסלולים פעילים
שם המסלול יתרת המסלול ריבית בפועל פריים, לא צמוד 121,841.81 ₪ 6% קבועה, לא צמוד 134,153.99 ₪ 4.65% משתנה כל חמש שנים, צמוד למדד המחירים 130,838.38 ₪ 3.85%
כןשלום לכולם אשמח לדעת את חוות דעתכם האם כדאי למחזר את המשכנתא
משכנתא בפועלים כדלהלן:
148K - קלצ- 4.65 - 9 שנה.
102K -קלצ- 5.46 - 19 שנה.
193K - פריים 0.5-, -24 שנה.
257K - פריים 0.6+ - 29 שנה.
שווה למחזר?
תודה
1.דיוראנחנו עומדים לפני הרחבה (עם היתר בניה) ושיפוץ של הבית.
הבית ללא שיעבוד כל שהוא.
יש לנו עוד דירה עם משכנתא.
1. האם נקבל משכנתא בריבית דיור או לכל מטרה?
2. מהי הריבית שנקבל + - על 800אל"ש? דירוג אשראי 850
3. באיזה שלב צריך להתחיל את תהליך המשכנתא?
4. במידה וכבר התחלנו הרחבה, האם ניתן עדיין לקבל משכנתא?
מה דעתכם על ההצעות האלו? האם אקבל הצעה טובה יותר מהסניף שלי (דיסקונט)?
2. מקסימום שנים. מה הריבית + - לא מצפה לקבל נתון מדוייק.2.תלוי מסלולים שנים וכו'
ג.עכשיו
אפשר להתחיל את התהליך בלי הצע''מ ולצרף אותו אח''כ2. מקסימום שנים. מה הריבית + - לא מצפה לקבל נתון מדוייק.
3. מה זה אומר עכשיו. אין עוד הצע"מ. יש כבר מה להתחיל?
בנוסף, ההרחבה (שלד) היא עם כמה שכנים. יש לזה משמעות מבחינת תהליך המשכנתא?
תודה רבה
איפה כדאי לקחת ואיזה מסלולים?כן
אפשר לשפר רציני
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים