- הוסף לסימניות
- #5,721
נכון שזה תקופות קצרות. ועדיין זה פצצה לגמרי..זה תמהיל
הוא אמר שזה מה שהוא יוכל להשיג לנו באם נלך דרכו, זה לא משהו מציאותי?
נכון שזה תקופות קצרות. ועדיין זה פצצה לגמרי..זה תמהיל
הוא אמר שזה מה שהוא יוכל להשיג לנו באם נלך דרכו, זה לא משהו מציאותי?
שיביא אישור עקרוני...זה לא משהו מציאותי?
מתי הוא אמר לך? בימים האחרונים ממש ?שיביא אישור עקרוני...
שלום,
אני מעוניינת למחזר משכנתא קיימת. להלן הפרטים:
צפה בקובץ המצורף 1451756
קיבלתי את ההצעה של התמהיל הבא מיועץ משכנתאות:
צפה בקובץ המצורף 1451758
אשמח לקבל חוות דעת.
תודה רבה.
קל"צ ב4.8 סביר?
מל"צ כל 5 ב 5.19?
סביר כן...במשכנתא של 1100000
ל30 שנה
ו 75% מימון
1. קשה לדעת מה יהיו התנאים אז, אבל על פניו לא אמור להיות טוב יותר..שלום וברכה
יש לי דירה מקבלן חדשה שעולה 1,950,000 אני מביא 10% והשאר במסירה ב31/12/24 כלומר שנה+
עכשיו הקבלן צריך עוד 30% בשביל עלויות בניה אז הוא אמר לי אני מביא לך יועץ משכנתאות והוא מוציא על שמך בהלוואת קבלן{דהיינו הלוואה עומדת} את 30% שזה יוצא בערך 585000 שח
היועץ הציע לי להצטרף למשכנתא הזאת ולהוציא אישור על כל המשכנתא ואני ייקח את הכסף בעוד שנה וחצי אבל כבר יהיה לי אישור למשכנתא
ובעוד שנה וחצי אני יעשה מיחזור ל30% הלוואת קבלן ויצרף את זה למשכנא הרגילה
השאלה שלי:
1. האם עדיף להוציא אישור למשכנתא עכשיו או עדיף להמתין ל9/24 שנה הבאה?
2. האם במיחזור על 30% הלוואת קבלן אני יתקשה בתימחור מול הבנק כי הוא יודע שבבנק אחר אוטומטי אני יקרא משכנתא דרגה שניה וזה הרבה יותר יקר?
תודה רבה
לא מפריע.שאלה קטנה
בחברה בה אני עובדת יש תוכנית חיסכון espp - בערך הרעיון הוא שמפרישים כל חודש אחוז מסוים ובסוף כל רבעון קונים לי בכסף מניות של החברה בהנחה מסוימת
השאלה היא האם זה שבפועל נכנס פחות בנטו החודשי יזיק לי לאפשרות לקבל משכנתא
ויחשבנו שליש מההכנסות כולל החיסכון?לא מפריע.
יבקשו לראות טופס 106
75על משכנתא ראשונה אפשר 70 אחוז או 75 אחוז?
תודה רבה
שימו לב בדירה יד שניה זה 75% מהשמאות או חוזה הנמוך מביניהם.
כן.ויחשבנו שליש מההכנסות כולל החיסכון?
תעלה דו"ח יתרות.שאלה למומחים:
האם הגיוני שלשסכום של 825,000 שילמתי לאחר כמעט שנתיים רק 4000 מהקרן??
זה נשמע לי הזוי לחלוטין..
כמובןשימו לב בדירה יד שניה זה 75% מהשמאות או חוזה הנמוך מביניהם.
כדאי לדעת טוב טוב איזה שמאי לקחת ואפילו ללכת על שמאות מוקדמת במקרה שהמימון גבוה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים