יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.
המשכנתא כבר בתהליכי הוצאה,
אבל בדירה אוכל לגור רק בעוד 3-4 חודשים,
בינתיים אני שוכר דירה וכמובן משלם עליה מדי חודש...

אני חושש אם אוכל לעמוד בלשלם את המשכנתא על הדירה החדשה יחד עם דמי השכירות...
ושאלתי היא, מה אני יכול ומומלץ לי לעשות כדי שלא אשלם את שניהם במקביל?
יש איזושהי דרך לדחות את תחילת הפירעון, להקפיא, וכדו'??
אני ממש אובד עצות
אולי מכאן תבוא הישועה...
בתקופה הזו זה ממש בקלות להקפיא את תשלומי המשכנתא במס' תשלומים,
יש בנקים שאפי' מאריכים את התקופה כך שלא יצבור ריבית דריבית,
פתרון מושלם לכאורה, למה שאתה כותב.

אבל אני רוצה לא להתחיל בכלל לשלם, לפני שאני מקבל את הדירה
גם לזה מיועדים התוכניות הנ"ל?

מישהו יודע אם שווה לדחות את המשכנתא באפשרות של המלחמה או שיש אותיות קטנות על ריביות וכדומה כמו בקורונה?
ואם כן
מה האופציות?

אשמח בבקשה לשמוע מיועצים שיכולים לדעתם להביא לי הצעה יותר טובה כמה פחות או יותר יהיה החיסכון והוזלה בריביות וכמה הם יגבו תשלום עבור המשכנתא הזאת או בהודעה פרטית או למייל ayurucr@
שוב, אני מעוניינת לשמוע הצעות מחיר מיועצים שחושבים שהם יכולים להוזיל לי בריביות

שלום,
שאלה - כמה משכנתא מקבלים על החזר חודשי של 4000 ש"ח [בערך כמובן] ל20 שנה, ול30 שנה.
תודה.

שוב, אני מעוניינת לשמוע הצעות מחיר מיועצים שחושבים שהם יכולים להוזיל לי בריביות
כשהעלית את ההצעה זה לא היה הכי זול
עכשיו זה בלתי אפשרי לקבל את מה שהעלית
ולגבי ההלוואה מלאומי זה 120 בפריים +0.2 ל120 חודשים

גומר להוציא משכנתא בעוד כמה ימים בס"ד מלאומי.
היות שאני עדיין לא נכנס לדירה, אלא גר בשכירות, בתכנון שלי היה לדחות את תחילת הפירעון לכמה שיותר מאוחר, (היועץ אמר לי שזה יעלה בסוף בריביות והכול אבל עם כל זה היה לי תכנון של לדחות ב2/3 חודשים)
השאלה שלי, האם זה אומר שבעצם נקרתה ליידי הזדמנות פז לקבל דחייה של הבנק בכמה חודשים עקב המצב ללא ריביות (כמובן בהגשת בקשה), או אולי היות וזה משכנתא חדשה הם כן ידרשו להתחיל רגיל תשלומים ללא סיפורים.

גומר להוציא משכנתא בעוד כמה ימים בס"ד מלאומי.
היות שאני עדיין לא נכנס לדירה, אלא גר בשכירות, בתכנון שלי היה לדחות את תחילת הפירעון לכמה שיותר מאוחר, (היועץ אמר לי שזה יעלה בסוף בריביות והכול אבל עם כל זה היה לי תכנון של לדחות ב2/3 חודשים)
השאלה שלי, האם זה אומר שבעצם נקרתה ליידי הזדמנות פז לקבל דחייה של הבנק בכמה חודשים עקב המצב ללא ריביות (כמובן בהגשת בקשה), או אולי היות וזה משכנתא חדשה הם כן ידרשו להתחיל רגיל תשלומים ללא סיפורים.
עם אתה לא מהאנשים שזכאים למעגל א זה בדיוק אותה דחייה.

כשהעלית את ההצעה זה לא היה הכי זול
עכשיו זה בלתי אפשרי לקבל את מה שהעלית
ולגבי ההלוואה מלאומי זה 120 בפריים +0.2 ל120 חודשים
תודה על המענה
ואני מנסה להבין האם זה נכון לי באמת לקחת המשתנה צמודה בכזה מחיר אם אני תוך חודשיים פורעת אותו עם 120,000 פריים +0.2 (אגב היועץ טען שיש גם אופציה לפריים -1% אם זה רק ל-70 תשלומים אם אני זוכרת טוב..)
בכל אופן אני מנסה להבין לעצם העניין האם לא אמורות להיות לי פה עמלות פרעון מוקדם כי אני לוקחת משתנה צמודה ב- 6% ומחזירה את זה אחרי חודשיים שהריבית הממוצעת בשוק היא משהו כמו 3.5% עד כמה שאני מבינה
ומילא אז זה אומר שאני אצטרך לשלם פה את ההפרש ביניהם שזה יוצא 2.5% ל- 5 שנים עד שהריבית הייתה אמורה להשתנות
או שאני לא מחשבת את העמלות פירעון בצורה נכונה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה