יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.
עומס חוב הכוונה שיש הרבה חובות, הלוואות וכו' שאז הבנק לא מאשר משכנתא חדשה למרות שעומדים ביחס החזר. [כתבתי בגלל שאמרת שיש הלוואות נוספות וכו']
והכנסה פנויה לנפש זה אומר שלא עוזר מישהו שיש לו הכנסה פנויה של 10 אלף ו15 ילדים... ופה הנהלים משתנים בין הבנקים כמה הכנסה פנויה צריך לכל נפש, בד"כ בסביבות 1500 ש"ח לנפש.

מה אומרים על האישור הבא? 70% מימון, משכנתא טובה?
@הון ובית @ש. לב משכנתאות @ari1980
1703421186697.png

ממש מעולה!
בשבועיים האחרונים הבנקים הורידו את הריביות, במיוחד מזרחי שבד"כ נותן ריביות יקרות

נכון מאוד. ואולי אפילו פחות. תלוי בעדכון מחר

אז מה אומרים היועצים הנכבדים, כדאי להוציא עכשיו משכנתא או עדיך להמתין עדיין?

ואו יתכן שיהיה לי מלצ של 4.35?? (כעת 4.55)
ושוב- מה יקרה מחר? באיזו שעה? מי מעדכן? אשמח להסבר
מעבר לכך- המלצ שלי זה נקרא מלצ כל 5?
תודה רבה על נדיבותך @ari1980
לא. שלך כל שנתיים. לא 5

זהו
זה מה שהבנתי מהאישור
ומה עדיף?
אני כרגע גם הייתי לוקח כל 2 כי אתה מראש מקבל את זה יותר זול. וגם סיכוי גבוה שיירד יותר מהר. תוך שנתיים. . ופחות עמלות היוון אם יהיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה