לצערי ההכנסה שלכם לא מספיקה,רוצים לקנות דירה בשווי 1,800,000
כמה הון עצמי נדרש? (כמה משכנתא הבנק נותן)?
כמה אחוז החזר הבנק נותן להחזיר מסך ההכנסות?
באם פותחים עכשיו תיק עוסק כמה חודשים צריך להראות על הכנסות על מנת שיחושב הסכום?
כלומר
רוצים לקחת 900,000 שח משכנתא- היתכן?
הכנסות כרגע 6,000 כמה החזר הבנק יתן?
ואם פותח תיק עוסק ומכניס 3,000 כל חודש (עצמאי)
כמה החזר יתן ואיך מוכיחים שזה הכנסה קבועה?
וכן האם יש דרך לחשב כמה שנים וכמה סכום יעלה משכנתא בסכום ככ גבוהה?
תודה רבה רבה
אין לנו ברירה אחרתלצערי ההכנסה שלכם לא מספיקה,
לא חסר דרכים לנפח הכנסות,
אבל לפני זה תשאלו את עצמכם: זה באמת כדאי ?!?
הפריים הוא -0.6 שזה בעצם אחוז אחד?2/3 קל"צ 3% זה משכנתא טובה בהחלט.
כמה הפריים?
אכן מאד יפה.הפריים הוא -0.6 שזה בעצם אחוז אחד?
האם לדעתכם התמהיל מומלץ או שעדיף לדוגמא שליש משתנה לא צמוד במקרה הזה?
יש לציין שהרביות הם של קרוב משפחה של עובד בנק, האם עדיין זה מיוחד?
כן, יש עוד הכנסות שלא נספרות למשכנתא כך שלמחיה זה בסדר.אתם חושבים שתוכלו לעמוד בהחזרים של 4.000 לחודש +מחיה ??
לדעתי (שלא יותר טובה מדעתך) אתה צודק.השאלה היא, לי נראה שלקחת קל"צ גבוה ומ"צ נמוך זה טעות כי הקל"צ הנמוך נשאר איתי לתמיד והמשתנה צמודה ישתנה בהמשך, האם אני צודק?
לא,אגב, ניסית בעוד בנקים (לאומי, בינלאומי (פאגי)) ואח"כ להתמקח שוב בין הבנקים?
אז הבנת לא נכון.לא,
יש לי עו"ש בפועלים כ-10 שנים, ומשכנתא בטפחות והבנתי שאין לי הרבה מה לנסות במקומות אחרים, אם אתה יודע משהו אחר אשמח שתחכים אותי.
האישור העקרוני יפוג שוב, הוא בתוקף רק לחודש כמדומני.אשמח לעזרה, רכשנתי דירה ראשונה קיבלתי אישור עקורני אבל את הכסף אני צריך לשלם רק עוד חצי שנה, בבנק מזרחי טפחות אומרת לי הפקידה דבר איתי חודשיים לפני שאתה צריך את הכסף ואז נתחיל את התהליך,
השאלה מה קורה עם האישור עקוני זה פג נכון? והאם אין אפשרות אכן להתחיל את התהליך עכשיו, תודה מאראש
מתקן את הפרטיםאכן מאד יפה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים