התכוונתי לשאול, מה בד"כ הריבית שמקבלים שם.צפה בקובץ המצורף 1149312מעבר לזה אבדוק מחר בעז"ה, אם זה יעניין אותך. ואעדכן.
תזכיר לי מחר בעז"ה.
או שלח הודעה לפרטי.
התכוונת בטריא שניתן לקבל יותר טוב? או בחברות חוץ בנקאיות אחרות??בלי קשר להצעה ההיא, ניתן לקבל בחוץ בנקאי ריביות עוד יותר טובות מאלה גם כן.
בחוץ בנקאי אחר.התכוונת בטריא שניתן לקבל יותר טוב? או בחברות חוץ בנקאיות אחרות??
אשמח שתפרט
לא.אני מבין מההתכתבויות כאן שניתן לקבל מטריה מימון בשיעבוד שני גם לפני קבלת טופס 4? האם זה אכן כך?
ובאותו בנק שלקחתי ניתן להגדיל את המשכנתא לפני טופס 4? ערך הנכס עלה משמעותית מאז הרכישה, ואני יכול לקבל כיום הרבה יותר מימון.לא.
מדובר בנכס שכבר ממושכן אצלם, ולכן הם יכולים לתת תוספת.
זה בעצם שיעבוד ראשון.
במקום אחר ידרשו אישור זכויות, וטופס 4.
ניתן לקבל.ובאותו בנק שלקחתי ניתן להגדיל את המשכנתא לפני טופס 4? ערך הנכס עלה משמעותית מאז הרכישה, ואני יכול לקבל כיום הרבה יותר מימון.
תודה.
הצעה יפה!!!חוות דעת בבקשה על הצעה שקיבלתי מהבנק:
50% מהנכס ל 30 שנה-
פריים 483 א' 2.55%
קל"צ 317 א' 4.75%
מ"צ 150 א' 2.47%
אפילו בידיעה שהפריים יעלה בתקופה הקרובה?הצעה יפה!!!
אני הייתי מעבירה קצת או אפילו את כל המ"צ לפריים
מאיזה בנק?
כן, כי כמו שיש תחזיות שהפריים יעלה,אפילו בידיעה שהפריים יעלה בתקופה הקרובה?
פאגימאיזה בנק?
ע"פ תוכנה שיש לי שלוקחת בחשבון תחזיות עתידיות,האם עדיף לחלופין:
50% מהנכס ל 30 שנה-
פריים 483 א' 2.2%
קל"צ 317 א' 4.75%
מ"צ 150 א' 3.5%
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים