- הוסף לסימניות
- #3,001
פתרון יותר פשוט, להעביר את ההו"ק לכרטיס אשראי, כך לא רואים את החיוב בעו"שהפתרון אם אין ברירה ואתה ממש על גבול ההחזר החודשי?? לחכות 3 חודשים שבמהלכם החיוב ישולם מראש במזומן או להעביר את ההוק לחשבון של מישהו אחר עד אחר המשכנתא
פתרון יותר פשוט, להעביר את ההו"ק לכרטיס אשראי, כך לא רואים את החיוב בעו"שהפתרון אם אין ברירה ואתה ממש על גבול ההחזר החודשי?? לחכות 3 חודשים שבמהלכם החיוב ישולם מראש במזומן או להעביר את ההוק לחשבון של מישהו אחר עד אחר המשכנתא
באיזה ריבית הפריים??אשמח לעיונכם
1.1 משכנתא
שווי דירה 1.620
הכנסות 14.5 תלוש 3.5 מלגה סה"כ 18
1/3 קל"צ 3.99 20 שנה
2/3 פריים 20 שנה
2.75באיזה ריבית הפריים??
מצויין.אשמח לעיונכם
1.1 משכנתא
שווי דירה 1.620
הכנסות 14.5 תלוש 3.5 מלגה סה"כ 18
1/3 קל"צ 3.99 20 שנה
2/3 פריים 20 שנה
ממממש יפה..2.75
(ללא פלוס או מינוס)
פועליםשני שליש פריים נקי, ושליש קלצ זול- הייתי גאה בהישג כזה.
באיזה בנק אם יורשה לי לשאול?
אין (גם לא פיתוי)מרגיש לי שיש פה מסלול נוסף
מאמין שאתה לקוח של פועלים, נכון?פועלים
אני מודה שאני מופתע, לא מכיר את פועלים כך.פועלים
פועלים עכשיו בתקופה של קלצי"ם נמוכים.אני מודה שאני מופתע, לא מכיר את פועלים כך.
התשובה היא שמסלול זכאות משרד השיכון הוא קבוע צמודלכל המומחים !!
האם משכנתא לזכאים חייבת להיות צמודה למדד???
כמ"כ אשמח לחוו"ד על התמהיל המצ"ב
תודה רבה!!
צפה בקובץ המצורף 1183323
אם אין בעיות, אפשר יותר טובשלום וברכה לכל היועצים !
קיבלתי היום אישור עקרוני מטפחות , אשמח שתגידו לי האם ניתן לשפר,
75% מימון,
1,000,000 ש"ח משכנתא,
60% פריים + 0.4
18% זכאות ק"צ 2.3
16% קל"צ 4.2
6% מ"צ 2.6 (בשביל להוריד בקל"צ)
מה אתם אומרים על זה?
מה אפשר לשפר בתמהיל ובאחוזים???התשובה היא שמסלול זכאות משרד השיכון הוא קבוע צמוד
התמהיל לא טוב, ויקר.
לא לקוחמאמין שאתה לקוח של פועלים, נכון?
אז יפה מאד!לא לקוח
לא כתוב השנים.שלום וברכה לכל היועצים !
קיבלתי היום אישור עקרוני מטפחות , אשמח שתגידו לי האם ניתן לשפר,
75% מימון,
1,000,000 ש"ח משכנתא,
60% פריים + 0.4
18% זכאות ק"צ 2.3
16% קל"צ 4.2
6% מ"צ 2.6 (בשביל להוריד בקל"צ)
מה אתם אומרים על זה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים