מה קדם לה.. השם משתמש להצעת היועץ. או הצעת היועץ ולכן השם משתמש..האם מקובל שיועץ משכנתאות לוקח אחוז מהמשכנתא?
בנוסף לתשלום מראש של 6000+ ש"ח?
תודה רבה על המענה המהירלא תקבלו יותר טוב מזה..
רק במקרים של אין ברירה ממש אז מאריכים תקופה כדי להוריד בהחזר החודשי. לא מומלץ לא כדאי אם יש דרכים אחרות להסתדר..
בתקווה שלא עוד הרבה זמן הפריים שוב יתחיל לרדת
יעלה יעלה.תודה רבה על המענה המהיר
ננסה הלסתדר בתקווה שהפריים לא יעלה עוד יותר...
אין סיכום כתוב ביניכם??כן... הגיוני שיבקש מראש.
השאלה היא-עכשיו לפני קבלת המשכנתא,
אחרי שכבר שלמנו את המקדמה,
האם הוא יכול לבקש פתאום אחוז למרות שלא סוכם ע"כ מראש?
אם הייתי יודע שהייעוץ אצלו יעלה לי 20000 לא הייתי ניגש אליו!
(אם זה דבר מקובל שהייתי אמור לדעת מראש, אולי לא היה צריך לסכם, אבל אם לא...)
אם זה לא סוכם, אז זה לחלוטין לא מובן מאליו, לעניות היכרותי את התחום.כן... הגיוני שיבקש מראש.
השאלה היא-עכשיו לפני קבלת המשכנתא,
אחרי שכבר שלמנו את המקדמה,
האם הוא יכול לבקש פתאום אחוז למרות שלא סוכם ע"כ מראש?
אם הייתי יודע שהייעוץ אצלו יעלה לי 20000 לא הייתי ניגש אליו!
(אם זה דבר מקובל שהייתי אמור לדעת מראש, אולי לא היה צריך לסכם, אבל אם לא...)
תנסה בבקשה לתמצת יותר את הענין במקום כל מיני אקסלים.מה אומרים על מחזור של המשכנתא הזו
או לפחות חלק ממנה,??
וזה תהליך מיחזור פשוט, כמו מבנק ?אתה יכול.
תארגן רק אישור זכויות חברה משכנת, ומינהל/טאבו, ותוכל למחזר לבנק.
בעיקרון.וזה תהליך מיחזור פשוט, כמו מבנק ?
אשמח שתפרט..בעיקרון.
במציאות לא ממש.
הבנק זורם פחות טוב עם תהליכי מחזור מחוץ בנקאי.אשמח שתפרט..
במה למשל הבנק יכול לעשות בעיות ?הבנק זורם פחות טוב עם תהליכי מחזור מחוץ בנקאי.
למרות שהעיקרון דומה.
כמובן שהבנק לא יוותר על מרווח, אם המ"צ היה כ"כ רווחי לבנק עד כדי שהוא היטיב משמעותית את שארית המסלולים, תקבל הצעה למחזר אותו לפריים פלוס בהתאם לרווחיות.שלום אני לוקח משכנתא של 1500,000 דרך יועץ, והוא מציע לי להוריד כמה שיותר מהחלק של המ"צ אפי' במחיר עליית הריבית בקל"צ והפריים, כדי להינצל מהמ"צ שהוא גרוע עקב עליית הקרן מחמת עליית המדד.
שמעתי בעבר רעיון - לקחת מ"צ בכמות גבוהה דווקא, וכך להוזיל משמעותית את הריבית של הפריים והקל"צ, ולאחר תקופה למחזר (לא להחזיר, כי אני צריך את כל הכסף) רק את החלק של המ"צ למסלול שוה יותר, וכך לחגוג על 2 החתונות.
אשמח לחוו"ד האם באמת יש כזאת אפשרות? או שזה תיאוריה שלא יכולה להתיישם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים