ריביות פצצה !מה אומרים על ההצעה הבאה-
1/3 קל"ץ 4.57
2/3 פריים 0.12-
ל30 שנה
דיסקונטריביות פצצה !
איזה בנק?
יש כמה אופציותרציתי לשאול את עזרת המומחים כאן קניתי דירה ב 800 אלף ושילמתי 200 אלף הון עצמי אז הבנק יתן לי רק 600 אלף משכנתא. השאלה שלי איך אני ישלם את ההצמדה למדד שזה בערך עוד 40 אלף הבנק יתן לי יותר מ 600 אלף?
שיפוצים?ואחר כך להשלים עם תוספת למשכנתא
יש מה לנסות להוריד עוד?מה אומרים על ההצעה הבאה-
1/3 קל"ץ 4.57
2/3 פריים 0.12-
ל30 שנה
לנסות תמיד אפשר...יש מה לנסות להוריד עוד?
שאלה כללית מדיקל"צ ל15 שנים איפה זה עומד היום?
לאומי באמת מעולים ודי מובילים בהצעות טובות .שומע
המו"מ הוא בלאומי ובמרכנתיל
אפשר לא להסכיםלאומי באמת מעולים ודי מובילים בהצעות טובות .
אבל ממש לא מסכימה עם מה שנאמר לגבי מזרחי טפחות..
הם מתאימים לכל התיקים פשוטים ומורכבים, ובהחלט יכולים להתחרות בהצעות שוות
היו לי כמה מקרים שבהם טפחות התחרו בהצעות של דיסקונט או אחרים ובהצעות טובות ממש.. וזה כי הסניף שיווע לתיקים.
זה מאוד ענין של מרחב, סניף, ולא פחות חשוב- של בנקאי!!
ביצעתי מספר פעמים משכנתאות עם צו הריסה בטאבו, - גם דרגה שניה.יש לי שאלה דחופה,
אשמח לתשובה מקצועית מהמבינים בתחום.
אדם שנרשם לו צו הריסה בטאבו, ( בעקבות חריגה אבל לא גדולה בכלל ) ויש לו משכנתה קיימת עם ריביות גבוהות מאוד.
האם יש לו אפשרות לעשות מחזור לבנק אחר על אף ההערה בטאבו?
או יותר נכון מה כן אפשר לעשות על מנת להצליח להעביר בנק ולרשום משכנתה על בנק אחר למרות ההערה על הצו הריסה.
אשמח לתשובה
יכול לפרט לי קצת יותר ?ביצעתי מספר פעמים משכנתאות עם צו הריסה בטאבו, - גם דרגה שניה.
לא פשוט, לא קל, ולא בכל בנק.
לסיכום, ניתן, אבל צריך לפעול בחכמה.
זה לא תיק לביצוע ע"י לקוח רגיל.. אין בנק שיראה את התיק ויגיד "באלי עליו"... צריך ללחוץ ולדעת איפה ללחוץ ואיך.יכול לפרט לי קצת יותר ?
באיזה בנק כן יש אופציה בכלל,
והאם אתה מדבר על דרך עוקפת ( להלן קומבינה)
או שפשוט לדעת לאיזה בנק / סניף לפנות.
ובעברית. אל תקחו סיכון. אם זה משכנתא שרצוי למחזר ויש מה למחזר??? תבדקו טוב עלות מול תועלת.. ומדד משכנתאות למי שלא יודע מהותיקים בענף. עם נסיון גדול. ומהיכרות אישית ??? מהתותחים.. דברים הזויים שהוא יודע לעשות..זה לא תיק לביצוע ע"י לקוח רגיל.. אין בנק שיראה את התיק ויגיד "באלי עליו"... צריך ללחוץ ולדעת איפה ללחוץ ואיך.
אוקי מבינה את העניין.ובעברית. אל תקחו סיכון. אם זה משכנתא שרצוי למחזר ויש מה למחזר??? תבדקו טוב עלות מול תועלת.. ומדד משכנתאות למי שלא יודע מהותיקים בענף. עם נסיון גדול. ומהיכרות אישית ??? מהתותחים.. דברים הזויים שהוא יודע לעשות..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים