הקרמלין במוסקבה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #4,201
איך יש כוללים שמוציאים בסכומים גבוהים יותר ?זה החוק היבש.
תמיכות אפשר להוציא גם בסכומים יותר גדולים.
מלגות המקסימום זה 4000 ש"ח.
אני לא רו"ח. אין להסתך על דברי כלל.
תודה
איך יש כוללים שמוציאים בסכומים גבוהים יותר ?זה החוק היבש.
תמיכות אפשר להוציא גם בסכומים יותר גדולים.
מלגות המקסימום זה 4000 ש"ח.
אני לא רו"ח. אין להסתך על דברי כלל.
תכל'ס לכמה אפשר היום ?החוק זה שמילגת כולל לא יכולה לעבור את גובה שכר המינימום
בעבר זה היה 4300 היום שהשכר מינימום עלה זה עלה גם
במידה וזה עובר העמותה חייבת לדווח על זה כשכר היה לי ביקורת על זה פעם באחת העמותות
5300תכל'ס לכמה אפשר היום ?
תודה
צריך לראות את הפירוט של כל מסלול.הצעה של פועלים למחזור משכנתא. מה המסלול הכי טוב?
צפה בקובץ המצורף 1293366
צריך לראות את הפירוט של כל מסלול.
תעלו צילום מסך מהעמודים של סל 1-2-3, וסל מוצע.
השני ודאי לא.
מה התמהיל הכי מומלץ לסכומים האלו?השני ודאי לא.
הראשון או השלישי, זה תלוי מה התכניות שלכם וכו' וכו'.
אין חוץ מזה סל מוצע?
צריך לבנות תמהיל קצת יותר הגיוני מכל מה שיש פה.
לא קיבלתם מהבנק אופציה נוספת אחרי ה-3 אופציות הקבועות?מה התמהיל הכי מומלץ לסכומים האלו?
שאדע מה לדרוש מהבנק
אין תוכניות מיוחדות - משכנתא לדירה שלנו
לא בהכרח.לסכום כזה זה עוול לקחת הכל קבועה
אז מה כן, משתנה צמודה שרק תעלה כל החיים?והתמהיל השלישי לא מומלץ כי הפריים בעליה לא לוקחים היום 50% פריים ולא 50% קבועה זה לא נכון
לא קיבלתם מהבנק אופציה נוספת אחרי ה-3 אופציות הקבועות?
א"א להגיד בלי להכיר את התיק לפרטי פרטים, אבל בכללי נראה לי 40% פריים 40% קל"צ 20% מ"צ.
צריך גם לבדוק כמה פער יתנו לכם בין ק"צ לקל"צ.
יש לנו כרגע משכנתא שרובה פריים ולכן אני בודקת אופציה למחזרלסכום כזה זה עוול לקחת הכל קבועה
והתמהיל השלישי לא מומלץ כי הפריים בעליה לא לוקחים היום 50% פריים ולא 50% קבועה זה לא נכון
אני הייתי הולכת על שליש קבועה שליש פריים (גג שליש) ושליש מלצ
מלצ=משתנה לא צמודהלא בהכרח.
אם הם פורעים את המשכנתא עוד שנה למשל, אז למה לא לקחת הכל קבועה?
עוד שנה עדיין לא יהיו עמלות היוון.
אז מה כן, משתנה צמודה שרק תעלה כל החיים?
מה הריביות שיש לכם היום?יש לנו כרגע משכנתא שרובה פריים ולכן אני בודקת אופציה למחזר
אין כ"כ סיבה שהממוצע של הריביות ירד עוד שנה, כך שלא אמור להיות עמלות פרעון מוקדם.כי אם יפרעו עוד שנה ישלמו עמלת פירעון מוקדם מטורפת יכול להגיע למעל 100,000
יקבלו אותה באיזור 5%, וזה לא ירד כשהריבית תרד. להיתקע עם זה.מלצ=משתנה לא צמודה
אז כמו שכתבתי שליש קבועה שליש מלצ ושליש פריים וכמובן לבדוק מול המשכנתא העכשוית מה עדיף (להכניס למחשבון משכנתא ולבדוק לא תמיד המחזור יהיה יותר טוב ממה שיש לכם היום עם כל הפריים)יש לנו כרגע משכנתא שרובה פריים ולכן אני בודקת אופציה למחזר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים