בטוחה שרשום בטאבו?הסיבה היא לכל מטרה, שמחות (בר מצוה חתונה)
ברור רשום בטאבו
רק בזמנו אמרו לנו משהו על זה שמעבר לקו הירוק, לא זוכרים מה היה הענין.
תודה על התובות המהירות
לחתונה עם זה לקניית דירה לזו"צ זה ריביות קצת יותר טובות מאשר לצורך הוצאות החתונה/בר מצווההסיבה היא לכל מטרה, שמחות (בר מצוה חתונה)
ברור רשום בטאבו
רק בזמנו אמרו לנו משהו על זה שמעבר לקו הירוק, לא זוכרים מה היה הענין.
תודה על התובות המהירות
ממליץ מאד על @משכנטובישנם עדיין בנקים שמערימים קשיים על מימון מלא ביו"ש, מי ב60% ומי ב70% וכו', ובלאו הכי זה תמיד נחשב לבעייתי, מבחינת המכלול של התיק.
עיקר הבעייתיות ביו"ש היא לפעמים סטטוסים אפורים של שטחים, איפה דורשים שמאות מורחבת ואיפה לא, וכו'.
לכן המלצתי להיעזר באיש מקצוע שמכיר את יו"ש, ומתעסק ומכיר את המורכבות.
מחיר למשתכן 90%דירה יחידה 75%
דירה להשקעה 50%
משפרי דיור 70%
לא כ"כ מדויק.מחיר למשתכן 90%
אין נוהל אמיתי כזה, מה שכתוב בנב"ת 451 זה מינימום 100K הון עצמי, ובמקרה של מענק 60K.ולא יותר מ 90% ממחיר החוזה.
מוסיף על דבריו,במקרה של מענק 60K
תעלו דוח יתרותשאלה למבינים פה באשכול,
האם זה נכון שעכשיו זו לא תקופה טובה לסגור משכנתא?
ואני אפרט קצת: מדובר על משכנתא של 1,180,00 שנלקחה בריביות מאד טובות (לטענת כמה מבינים), רק שלמעלה מחצי ממנה הוא צמוד מדד, וכעת ישנה אפשרות למכור דירה אחרת, ולסגור 600 אלף מתוך המשכנתא, כחצי.
האם יהיה נכון לסגור את החלק הצמוד מדד? והאם זה ישנה את הריביות לחלקים האחרים?
והאם עצם הדבר לסגור עכשיו משכנתא או חלקו הוא לא כדאי?
תודה רבה מראש לעונים.
סליחה על הבורות,שינוי ריביות רק במקרה של מיחזור
בגדול כשאחוז המימון קטן יותר אז יש אופציה לקבל ריביות טובות יותר
אבל במצב של היום ומול מה שהעלית לא נראה לי ששווה לפתוח את המשכנתא למיחזור
אפשר לסגור רק מסלולים מסוימיםסליחה על הבורות,
אבל אם אני סוגר חצי מהמשכנתא, זה אומר שאני צריך למחזר את כולה, או שאני יכול לומר להם אני סוגר את המסלול הזה, והשאר ישאר כרגיל?
כמו מה? במה זה תלוי?אפשר לסגור רק מסלולים מסוימים
איזה מסלול שאתם רוציםכמו מה? במה זה תלוי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים