יש לכם שאלות בנושא משכנתאות? אשמח לסייע לכם.

מצב
הנושא נעול.
מניחה שנחשב שכן, (עלו מאז).​
לדעתי יש מה לנסות . את הפריים למחזר פנימי למלצ. לשנה שנתיים הקרובות זה יכול להיות משמעותי. ועם יד על הדופק אם יהיה ירידות לפריים משמעותיות אז כבר לבדוק אופציות מיחזור על הכל בהנחה סבירה שגם תהיו אחרי טופס 4​

לדעתי יש מה לנסות . את הפריים למחזר פנימי למלצ. לשנה שנתיים הקרובות זה יכול להיות משמעותי. ועם יד על הדופק אם יהיה ירידות לפריים משמעותיות אז כבר לבדוק אופציות מיחזור על הכל בהנחה סבירה שגם תהיו אחרי טופס 4​
יש היתכנות לטופס 4 בקרוב, בטווח של מס' חודשים. ככל והוא משמעותי כ"כ - וודאי נמתין לו.
יש דרך להעריך עד כמה נוכל להוריד את ההחזר החודשי במידה ונמחזר אחריו? בצורה משמעותית?

יש היתכנות לטופס 4 בקרוב, בטווח של מס' חודשים. ככל והוא משמעותי כ"כ - וודאי נמתין לו.
יש דרך להעריך עד כמה נוכל להוריד את ההחזר החודשי במידה ונמחזר אחריו? בצורה משמעותית?​
יתכן מאוד וגם עכשיו אפשר להוציא תוצאות טובות מאוד. בגלל כל הטירוף שהולך עכשיו ..
הייתי בודק מה תקבלו עכשיו. ולפי התוצאות אומר לכם אם לקח או לחכות לטופס 4.
במצב רגיל הייתי אומר לחכות לטופס 4. עכשיו יש חלון הזדמנות מטורף שאנחנו מצליחים להוציא מהבנק.. בעיקר מזרחי ולאומי דברים הזויים.​

אפשר להוריד 1000 שח בהחזר חודשי לכאורה אם תמחזרו את כל הפריים למלצ
הייתי ממחזר גם את המצ אבל אז תרגישו את זה פחות בהחזר חודשי

למומחים שביניכם.
שואל בשביל חבר.
קנו דירה מקבלן לפני כשלוש שנים (דירה ראשונה) שילם לקבלן 20% ועכשיו אמור להשלים לקבלן 80% .
הענין הוא שאם הוא יצליח לקבל משכנתא לפי השווי של היום הוא יקבל הרבה יותר או בעצם באחוזי מימון של הבנק יהיו נמוכים משמעותית מכיון ששווי הדירה עלה באזור מיליון.
וכאן השאלה האם יש דרך להתייחס למשכנתא שהוא לוקח לפי השווי העכשווי ולא לפי החוזה?
בנוסף גם להצד שלא האם המימון שהבנק יתן לו הם יראו את זה כאחוזי מימון יותר נמוכים ובכך יהיה לו תנאים משופרים יותר?
תודה רבה.

למומחים שביניכם.
שואל בשביל חבר.
קנו דירה מקבלן לפני כשלוש שנים (דירה ראשונה) שילם לקבלן 20% ועכשיו אמור להשלים לקבלן 80% .
הענין הוא שאם הוא יצליח לקבל משכנתא לפי השווי של היום הוא יקבל הרבה יותר או בעצם באחוזי מימון של הבנק יהיו נמוכים משמעותית מכיון ששווי הדירה עלה באזור מיליון.
וכאן השאלה האם יש דרך להתייחס למשכנתא שהוא לוקח לפי השווי העכשווי ולא לפי החוזה?
בנוסף גם להצד שלא האם המימון שהבנק יתן לו הם יראו את זה כאחוזי מימון יותר נמוכים ובכך יהיה לו תנאים משופרים יותר?
תודה רבה.
מתייחסים לפי שווי חוזה בלבד.
המדרגות הקצאות הון לא כל כך משמעותיות בתקופה הזאת.

לאחר שחתמנו עם הבנק על ריבית מסוימת והפקידה אמרה שהכסף יועבר בימים הקרובים הבנק החליט לעשות הסכם חדש ולשנות ריביות, זה תקין? להסכים? להתווכח? לא לקחנו יועץ...
אשמח לעזרה

לאחר שחתמנו עם הבנק על ריבית מסוימת והפקידה אמרה שהכסף יועבר בימים הקרובים הבנק החליט לעשות הסכם חדש ולשנות ריביות, זה תקין? להסכים? להתווכח? לא לקחנו יועץ...
אשמח לעזרה
מה זה אומר הסכם חדש.
אם השתנה במסלול מסוים הריבית זה בגלל שהשתנה העוגן .

יתכן מאוד וגם עכשיו אפשר להוציא תוצאות טובות מאוד. בגלל כל הטירוף שהולך עכשיו ..
במצב רגיל הייתי אומר לחכות לטופס 4. עכשיו יש חלון הזדמנות מטורף שאנחנו מצליחים להוציא מהבנק.. בעיקר מזרחי ולאומי דברים הזויים.​
מה למשל אתם מצליחים להוציא?

יש לך אישורים מהתקופה האחרונה להראות?

במחזור פנימי קיבלתי על המלצ במקום הפריים 4.82
על הקלצ במקום קצ קיבלתי 4.65 מותנה בפתיחת חשבון. בלי פתיחה 4.82

ולא במיחזור חיצוני לקוח טוב קיבלתי 4.65
לקוח פחות טוב 4.8- 4.85. במלצ . והקלצ​

4.82 על מחזור פנימי נחשב טוב?
הרמתי טלפון לבנק היום והתעניינתי במחזור הפריים למלצ והציעו לי 4.91​
א. תלוי לקוח.
תלוי כמה אתה משאיר בשאר המסלולים.
קיבלתי את זה כשהשארתי פריים מינוס 0.5

העברתי מקצ 3.6 לקלצ 4.65
לא נשאר הרבה בכלל מה לשחק.

חוץ מזה שגם 4.91 זה יפה.

ראיתי גם מקרים של 4.56. זה הכי נמוך שהצלחתי להוציא.. אבל זה לא מקרה קלאסי. מאוד רצו את הלקוח

א. תלוי לקוח.

העברתי מקצ 3.6 לקלצ 4.65

חוץ מזה שגם 4.91 זה יפה.

ראיתי גם מקרים של 4.56. זה הכי נמוך שהצלחתי להוציא.. אבל זה לא מקרה קלאסי. מאוד רצו את הלקוח
לי נתנו היום 4.7
בגלל קשרים עם מנהל הסניף
זה לא מידי זול?
אפשר לבקש עוד?
והאם כשאני יבקש להוריד מ30 ל15 שנה הם יעלו לי את הריבית?

לי נתנו היום 4.7
בגלל קשרים עם מנהל הסניף
זה לא מידי זול?
והאם כשאני יבקש להוריד מ30 ל15 שנה הם יעלו לי את הריבית?​
זה מאוד מאוד יפה.
בעיקרון היום לתקופות קצרות המרווח שלהם פחות טוב.

זה מאוד מאוד יפה.
בעיקרון היום לתקופות קצרות המרווח שלהם פחות טוב.
אבל אני מאוד רוצה להוריד ל15 שנה
כמה לדעתך הם יעלו לי?
(ואם יעלו עד כמה זה נחשב מל"צ טוב ל15 שנה)
כשדיברתי איתו אמרתי לו אם אני מורידה לפחות שנים יוזיל לי?
הוא אמר שלא
אבל לא חשבתי שזה יעלה

א. תלוי לקוח.

העברתי מקצ 3.6 לקלצ 4.65

חוץ מזה שגם 4.91 זה יפה.

תראה זה פלונטר. אני יגיד את הכי טוב שלי. כולם מיד ירצו. ולא תמיד אפשר להביא כאלה דברים. ואז אנשים מתאכזבים.
אני עושה את המקסימום שאפשר. אבל כמובן תלוי תיק. ולפעמים??? לא תלוי תיק. תלוי לחץ בסניף. לחץ ביצועים.. אני יצרף את האישור הזה אבל זה ממש לא כל תיק​

קבצים מצורפים

• Screenshot_20230417_023113_WhatsAppBusiness.jpg
    Screenshot_20230417_023113_WhatsAppBusiness.jpg
    KB 334.6 · צפיות: 48
אבל אני מאוד רוצה להוריד ל15 שנה
כמה לדעתך הם יעלו לי?
(ואם יעלו עד כמה זה נחשב מל"צ טוב ל15 שנה)
כשדיברתי איתו אמרתי לו אם אני מורידה לפחות שנים יוזיל לי?
הוא אמר שלא
אבל לא חשבתי שזה יעלה​
אני לא יודע לומר לך מה יעשו שם. אם יש לך קשרים יש מצב שתצליחי לשמור על הריבית
כמובן שיש מעלה גדולה בלקצר זמנים כי זה יחזיר יותר מהר מהקרן.
זה יכול למנוע יותר בעמלות היוון בהמשך. בכפוף כמובן לעמודת הממוצעים של הריבית.​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה