משכנות הדרים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #4,901
הכוונה להסכם ממון
כעת סיימתי כזה תיק בדיוק בטפחות והתחשבו במשכורת של האשה על מלאבני זוג, שיש על שם האשה דירה, מלפני החתונה, וכעת רוצים לקנות דירה נוספת שתהיה על שם הבעל (כדי שלא להתחייב בתשלוום מס רכישה).
האם הבנק יתחשב גם בהכנסות של האשה כהכנסות למשכנתא? או שהאשה תחשב רק כעָרֵב (שאז ההכנסות שלה מחושבות לחצי ממה שהן בפועל).
תודה רבה !
מה הטווח?מחיר סטנדרט
כל יועץ לפי הותק והניסיון
הבונוס להוציא היום אישור עקרוני זה בשביל לדעת שהבנק מוכן לעשות איתך עסקים לכן כדאי לקבל אישור על הסכום המקסימלי שאתה חושב שתצטרךזכיתי במחיר למשתכן וכעת הפרוייקט קיבל "היתר בתנאים"
השאלה ממתי אפשר להגיש בקשה לאישור עקרוני מכיוון שאין עדיין שומה לדירה (כי אין לי עדיין את התוכניות וכן זה תלוי גם בבחירה של הדירה)
וכן אם בכלל כדאי להתחיל להגיש משום שיש תוקף לאישור עקרוני ואני לא יודע באמת מתי יהיה החתימה על החוזה והסדרי התשלום
מצד שני זה יכול להתקדם מהר ואני אמצא את עצמי ללא משכנתא
@ari1980 @הון וביתכמה אמור לעלות ייעוץ על מחזור כזה? (זה מלפני העליה של העוגן החודש)
מחזור פנימי - ללא צורך בבדיקת הכנסות ויכולת החזר וכו'
צפה בקובץ המצורף 1361844
כמה אמור לעלות ייעוץ על מחזור כזה? (זה מלפני העליה של העוגן החודש)
מזרחיאיזה בנק זה
מזרחי
מתחרה טוב,אמנם העוגנים עלו וזה כבר פחות כדאי. ועדיין לכאורה הצעה יותר טובה לשנה שנה וחצי הקרובות.
מה בשאר המשכנתא??
מצב כלכלי טוב?? כי לא הייתי מתייאש ומנסה להביא מתחרה יותר טובה. לא בטוח שתצליחו אבל לנסות שווה.
אני אוכל להעלות את הנתונים המלאים, (נראה לי שכבר הבאתי לפני כן) אבל כרגע השאלה הספציפית שלי כמה שווה הייעוץ על ההצעה הנ"ל של מחזור הפריים?אמנם העוגנים עלו וזה כבר פחות כדאי. ועדיין לכאורה הצעה יותר טובה לשנה שנה וחצי הקרובות.
מה בשאר המשכנתא??
מצב כלכלי טוב?? כי לא הייתי מתייאש ומנסה להביא מתחרה יותר טובה. לא בטוח שתצליחו אבל לנסות שווה.
מתחרה טוב,
זה לאומי?
או שיש עוד שחקנים, אפשריים במגרש?
במידה ונעשתה בדיקה מול בנק נוסף להשגת הצעה מתחרה, אפילו אם בסוף בוצע פנימי - זו כבר עבודה של משכנתא רגילה כמעט, ולכן זה יהיה יותר קרוב למשכנתא רגילה, סדר גודל של 5,000-4,500כמה אמור לעלות ייעוץ על מחזור כזה? (זה מלפני העליה של העוגן החודש)
צפה בקובץ המצורף 1361844
האופרציה הזו מוגזמת.לקוח שרוצה לקחת משכנתא לשיפוץ על דירה בבעלותו
ולקנות בכסף הזה דירה שניה,
הבעיה שלו שהוא לוקח משכנתא רק במזרחי בגלל ששם יש היתר עיסקה
לפי הרב שלו,
יש אפשרות לעשות דבר כזה?
נגיד לקחת את הכסף של השיפוץ,
להעביר למישהו אחר- כאילו הקבלן
ואז לקחת את הכסף חזרה מגמ"ח נגיד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים