- הוסף לסימניות
- #5,601
זה מה שאני לא מביןהשאלה כמה הצמדה למדד יש כאן ומה המסלולים
שואל אם נראה לכם לפי המסלולים הקיימים וההצעות בשוק זה המצב הכי טוב שאפשר להגיע אליו?
זה מה שאני לא מביןהשאלה כמה הצמדה למדד יש כאן ומה המסלולים
@הון ובית
כתבתי באשכול אחר:
![]()
קבוצה רכישה מוזילה משמעותית את הריביות?
האם קבוצה ואם כן של כמה רוכשים, מוזילה משמעותית את מחירי הריביות מול הבנק, ואם כן איך מארגנים כזאת קבוצה?www.prog.co.il
יש מה לעשות בהחלט.שלום רב, רציתי לברר,
יש לי כזאת משכנתא, 750 אלף מיחזור מבנק אחר-דיור,
ועוד 200 אלף משכנתא לכל מטרה,
כעת ההחזר התייקר לי באלף ש"ח, יש מה למחזר בה, תודה רבה
באיזה מסלול יהיה לי מה לשפריש מה לעשות בהחלט.
אשמח לקבל מהמומחים והיועצים החכמים עצה טובה
יש לי דירה בשווי 2 מיליון מתוך זה יש לי משכנתא של מיליון שח
אני רוצה לקנות עכשיו עוד נכס
ואני צריך כ 300 אל"ש לצורך קניית הנכס
השאלה היא איך אני מוציא משכנתא הכי טובה בשביל זה
כי הבנתי שהכי טוב זה להוציא משכנתא לשיפוצים
אבל אני לא רוצה כרגע להרחיב את הדירה
אז בקיצור הביאו עצות מועילות
תודה רבה מראש
רציתי לשאול האם זה מאד מסובך או שזה בקלאסיאת הבעיה הזו תשאיר ליועץ
רציתי לשאול האם זה מאד מסובך או שזה בקלאסי
אם אתה מחזיר את המ"צ מיידי זה תנאים טובים , אבל אם לא , קח יועץ .נשמח לברר האם ניתן להשיג תנאים יותר טובים
והאם התמהיל הנוכחי ממולץ
תודה רבה!!!
צפה בקובץ המצורף 1433684
בנק פועלים - זה אחרי יועץאם אתה מחזיר את המ"צ מיידי זה תנאים טובים , אבל אם לא , קח יועץ .
הבנקים נותנים היום רביות מועדפות רק ליועצים .
איזה בנק קיבלת ?
שכויייחשבוע טוב!
ניכר שמדובר בסיפור מורכב.
ככל ולקחת יועץ - פשוט תסמכו עליו!
הוא איש המקצוע שלכם, ומישהו מבחוץ רק יפריע עם כיוונים שעלולים להיות אף לא רלוונטים.
אבל רק אם אתה מחזיר את הצמוד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים