- הוסף לסימניות
- #6,001
זה לא תלוי בטוב, אלא בשירות שלו.אבל בגדול איך זה עובד ?
אם לקחנו יועץ טוב אז הוא עושה את כל התהליך ?
נראה לי שהרוב ככה עושים, חוץ מלחתום בבנק במקומכם.
זה לא תלוי בטוב, אלא בשירות שלו.אבל בגדול איך זה עובד ?
כלומר ?זה לא תלוי בטוב, אלא בשירות שלו.
לא מצליח להבין למה משכנתא טובה אשלם יותר לחודש? אז למה היא טובה?זה נטו ענין של רגולציה!
אם זו דירתכם היחידה - כן. אם לא, אז לא!
מצויין! הכנסות יפות! תוכלו לפרוס גם לפחות שנים, מה שיוביל לחיסכון מהותי.
1,800,000 - משכנתא טובה סביב 6,900 לחודש, משכנתא גרועה סביב 6,300.
2,050,000 - משכנתא טובה סביב 7,800, ומשכנתאות גרועה סביב 7,200 לחודש.
מה זה למה. כי תשלם פחות כביכול אבל היא צמודת מדד. והקרן של המשכנתא תעלה לך. תכלס אתה גם בהמשך תשלם יותר וגם בנתיים הקרן תתפחלא מצליח להבין למה משכנתא טובה אשלם יותר לחודש? אז למה היא טובה?
ועוד שאלה האם הסכומים שכתבת זה על 75% ?
75%רק תענה לי על השאלה השנייה שלי האם הסכומים שכתבת הם לפי 75% מהדירה או פחות
נכון צודקעוגן המק"מ 4.15%, אבל הבנק נותן ריבית מקמ+, כך שהריבית לא זולה עד כדי כך
יועץ צריך לעשות את העבודה שסיכמתם איתואבל בגדול איך זה עובד ?
ואם אני לא מבין בזה מה יעזור לעבור ?וכמובן לעבור על האישורים והריביות שהגיש לבנקים השונים
אני צריך לשבת ולקרוא הכל ??מסמכי הבנק אמורים להיות מונגשים לכלל הציבור
כל פרט שלא יהיה ברור, תשאלו את היועץ
רוב הבנקיים (אלכ"פ שאני מכיר ואני לא מכיר קצת) מסברים ללקוחות על מה עם חותמיםאני צריך לשבת ולקרוא הכל ??
לפי מה שהבנתי - החתימה היא על ערימה גדולה מאד של טפסים ! איך אפשר לקרוא הכל ?!
לא מצליח להבין למה משכנתא טובה אשלם יותר לחודש? אז למה היא טובה?
ועוד שאלה האם הסכומים שכתבת זה על 75% ?
מה זה למה. כי תשלם פחות כביכול אבל היא צמודת מדד. והקרן של המשכנתא תעלה לך. תכלס אתה גם בהמשך תשלם יותר וגם בנתיים הקרן תתפח
תלוי מה עוד יש כמובן בתמהיל,מה הריבית הממוצעת לקל"צ למשכנתא 30 שנה?
מי שיכול בבקשה לענות על מעודכן להיום (ולא לפני חודש)
קיבלתי ב 4.6תלוי מה עוד יש כמובן בתמהיל,
אבל זה משהו כמו 5%-5.5%
מתי קיבלת? זה מאד נמוך!קיבלתי ב 4.6
אתה יכול לשתף צילום של האישור עם כל המסלולים ?קיבלתי ב 4.6
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים